Tu ce transport alegi pentru nuntă?

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 
Înainte de nuntă ai multe de planficat: ceremonia religioasă, locația petrecerii (a nunții), muzica, foto – video, decorațiunile, florile, rochia de mireasă…etc. Un detaliu important, care trebuie și el planificat din timp, este cum, sau cu ce se vor deplasa mirele și mireasa în ziua nunții. Sunt mai multe modalități de a te deplasa în ziua cea mare, dar depinde de voi ce veți alege.
 

limuzina-trasura

 

 

Tu ce transport alegi pentru nuntă?

 

Unul dintre ultimele lucruri de care te vei ocupa atunci când planifici nunta, va fi transportul vostru, al mirilor, pe toata durata nunții. Să nu crezi că nu o să ai nevoie de un vehicul doar pentru voi. Aveți multe drumuri de făcut în ziua nunții: drumul către și dinspre starea civilă, către și dinspre biserică (dacă cununia e în aceeași zi), drumurile la nași, la locația petrecerii, etc. Și dacă crezi că acesta este un lucru simplu, mai gândește-te. Sunt multe moduri de a te deplasa în timpul nunții: cu o mașină obișnuită, cu o trăsură cu cai, o limuzină sau o mașina decapotabilă sau una de epocă. Totul depinde de voi!

 

 

Mașina obișnuită, dar deosebită!

Fie că aveți o mașină frumoasă, fie că împrumutași de la prieteni/rude sau  închiriași de la numeroasele firme de Rent-a-car, mașina care vă va transporta în ziua nunții trebuie să fie una deosebită. Această variantă poate fi foarte potrivită pentru mirii cărora nu le place să atragă prea mult atenția asupra lor sau pentru cei care își doresc o nuntă elegantă, dar fără costuri mari. Nu trebuie totuși să renuntați la decorațiunile pentru mașini: florile, voalul sau chiar câteva baloane (alese cu bun gust) pot să dea mașinilor clasice un aspect festiv, sau câteva cutii de alminiu legate în spatele mașinii, pentru mirii care au ales un stil ”mai american” de nuntă. O alegere bună poate fi și un sport-car deosebit (sau câteva) pentru cei pasionati de astfel de mașini. La fel și mașinile de tip cabriolet sunt în vogă, în special cele cu 2 locuri (doar pentru miri). Puteți, la fel, pune accent pe transportul Dvs. de nuntă folosind un HUMMER sau mașini mini. Mirii din Franța optează foarte des la aceasta optițiune, aceste mașini având farmecul și romantismul lor.
 

Auto nunta Z4

 

 

Limuzina

În zilele noastre, limuzina este considerată unul dintre accesoriile de clasă ale nunții. Fie că este interpretată ca un atribut al stilului, fie ca un simbol al luxului, limuzina nu este numai un vehicul deosebit și elegant, ci este și unul foarte confortabil. Cu limuzina puteți călători doar voi, mirii, sau puteți invita alături de voi și nasii, socrii, sau domnișoarele și domnișorii de onoare: într-o limuzina clasică, este spațiu fără riscul unor incidente nedorite, toate rochiile voluminoase ale principalelor doamne ale nunșii. Limuzinele sunt confortabile și din alt punct de vedere: șoferul profesionist. Nu va mai trebui să vă temeți că veți întârzia din cauza traficului, nici să vă faceți probeleme din cauza traseului spre destinațiile voastre sau din cauza locului de parcare. Deși, cea mai elegantă limuzină pentru nuntă este considerată cea de culoare albă, firmele de profil vă pot oferi limuzine într-o gamă variată de modele și culori.

 

limuzina in moldova

 

 

Mașina de epocă.

Nunta reprezintă ocazia perfectă pentru îndeplinirea fanteziilor deosebite, prin urmare, mirii care simt că se iubesc “dintotdeauna” vor dori să folosească un mijloc de transport cât mai deosebit. De aceea, mașinile de epocă reprezintă una dintre alegerile cele mai populare în rândul mirilor care își doresc să fie o apariție de neuitat pentru nuntă dar și să fie remarcați de cât mai multă lume. Mașinile de epocă nu pot trece neobservate nici pe cele mai aglomerate și elegante bulevarde, asta trebuie să recunoaștem!

 

Ретро автомобиль

 

 

Trăsura cu cai

În ultima vreme, nunțile tematice sunt foarte populare, și cum majoritatea mireselor au visat încă de mici la aceasta zi importantă din viață lor, vor să se simtă ca niște prințese în ziua nunții. Pentru aceia dintre voi care doresc ca nunta lor să fie într-adevăr una de basm se găsesc pentru închiriat trăsuri foarte elegante trase de 2 sau chiar de 4 cai. Daca vreți să reinviați atmosfera basmului preferat sau dacă vreți să vă simtiți ca un cuplu regal, trăsura trasă de cai poate fi mijlocul de locomoție ideal. Birjarii trăsurilor cu cai sunt îmbracați și ei ca și cum ar veni din altă epocă, prin urmare, apariția voastră într-un asemenea „vehicul” va fi cu adevărat de neuitat. Trebuie să țineți cont însă că această modalitate foarte romantică de transport este potrivită doar pentru distanțe scurte.

 

trasura_nunta

 

 

Sfat

Nu vă limitați opțiunile doar la aceste patru variante! Posibilitățile sunt nelimitate, atâta vreme cât aveți imaginație și îndrăzneală! Folosiți-vă de specificul zonei unde va avea loc nunta, de locație, de momentul anului, de pasiunile voastre și veți vedea cum ideile vor începe să apară.

 

Alte mijloace de tansport inedite pentru miri:

• Șalupa, barca, iaht – pentru cei care fac nunta la malul mării sau pe marginea unui lac;
• Caruța sau tractor – pentru cei care vor o nuntă tradițională sau rustică-amuzantă;
• Bicicleta (tandem) – pentru cei pasionați de sport;
• Elicopter – pentru cei care își doresc o apariție spectaculoasă;
• Motocicleta (sau un cortegiu de bike-ri), atv, scuter – pentru cei cu spirit de aventură;
• Sania – dacă veți avea o nuntă iarna.

 

 

Tu ce transport alegi pentru nunta?

miri-cu-barca miri-cu-motocicleta miri-pe-bicicleta

 

 

1,447 total views, 2 views today

Comentarii

februarie 16, 2015 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software