Cele mai bune sfaturi de decor la nuntă de la DaDecor (interviu)

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Decorul este o parte foarte importantă în planificarea nunții, care merită cu adevărat toată atenția și seriozitatea. Am hotărît să oferim mai multe detalii în acest sens, nu doar cu vorbe care pot să ”umple” un articol, dar cu întrebări care pot apărea la fiecare persoană care are nevoie de un decor adevărat!

 

 

Și fiindcă raspunsuri pe măsură poți primi doar de la profesioniști în domeniu, am apelat la partenerii EASYevent și totodată prietenii noștri – DaDecor, reprezentată de o persoană creativă, cu gust și rafinament profund, cu o inteligență deosebită – Iulia Bogoi Sanduța.

 

 

 

 

 

Cele mai bune sfaturi de decor la nuntă de la DaDecor!

 

 

EASYevent.md: Iulia, ce este în general un serviciu de decor la nuntă? Neapărat e nevoie de apelat la un decorator profesionist?

Iulia: Fiecare mireasă și mire visează la o nuntă perfectă, iar decorul înseamnă atingerea perfecțiunii. Serviciile de decorare transformă orice spaţiu astfel încât să ajungă o extensie a oricărui stil, romantic, vintage, twilight, chic etc.

Este neapărat să apelați la decoratori profesioniști, ei cu siguranță o să ajute să abordați un stil potrivit localului, caracterului mirilor, să combinați culorile și să economisiți bani pentru lucruri neimportante.

 

 

Decor la nunta

Cum îmi aleg o agenție de decor? Unde o găsesc?

Rețelele de socializare sunt cea mai bună sursă, la moment, de a găsi servicii de décor pe placul oricui.

 

 

La ce trebuie să atrag atenția când optez pentru un serviciu de décor la nuntă? Ce criterii fac diferența între un decorator profesionist și un amator?

Pentru a face alegerea corectă în ceea ce privesc serviciile de décor, atrageți atenția la modul în care arată, vorbesc persoanele care vă propun aceste servicii. Aici puteți identifica gustul și rafinamentul.

Cu siguranță un profesionist în domeniu va înțelege din primele trei încercări ce vă doriți. Dacă acest lucru nu s-a întâmplat atunci merită să mai încercați în altă parte. O altă regulă ar fi ca prestatorul (agenția de décor) să fie deschiși spre orice inovație și să nu propună aceeași lucrare la orice client.
DaDecor decor de nunta moldova

 

decor la nunta in md

 

Încă nu am decis stilul nunții, culori, etc. Ce ați putea să ne recomandați?

Dacă nu ați decis stilul nunții, aveți mare grijă cu alegerea. În primul rând analizați culorile predominante în localul în care va avea loc evenimentul, stilul acestuia. Dacă în local predomină culorile întunecate, atunci optați pentru culori mai neutre, mai deschise. E bine să va înformați despre tendințele în domeniul petrecerii care va avea loc, dar nu întotdeauna stilul în vogă se potrivește cu ambianța în care urmează să petreceți.

 

Décor cu flori vii sau fără? Care sunt tendințele de décor din anul care vine?

Atât un décor cu flori vii, cât și unul cu flori artificiale ploate fi alegerea perfectă. Ambele oferte fac parte din tendințele anilor 2016-2017.

Cât despre tendințele în domeniul nunților, în vogă revine decorul cu baloane, doar că într-o formă stilizată, și anume combinația dintre flori și baloane. Compoziții mari de flori, candelabrele, panourile în stil regal, stilul twilight s.a

 

Decor nunta moldovaDadecor Easyevent

 

dadecor

Cât costă serviciul de decor pentru nuntă în Moldova?

Prețurile sunt diferite de la prestator la prestator. Ca și un punct de reperar fi prețul de la 550 euro pentru un décor complex.

 

 

Ce sfaturi ați da Dvs. mirilor pentru un decor de succes?

Pentru a avea parte de un décor calitativ, apelați la agenția care inspiră încredere și este gată să realizeze orice imaginație.

 

 

Ce sfaturi ați da Dvs. mirilor pentru un decor de succes?

Primul pas spre alegerea decorului potrivit, este să analizați raportul dintre restaurant-culori-stil-imaginație.

 

 

Să zicem că suntem viitorii voștri clienți – de ce aș alege DaDecor?

DaDecor este agenția care analizează amănunțit fiecare detaliu și doleanță a mirilor. La noi găsiți prețuri reduse și oferte avantajoase. Suntem mereu în goana după idei noi și întotdeauna gata de orice provocare. Echipa DaDECOR știe să organizeze o ceremonie de la A la Z, fie o celebrare onomostică, nuntă sau cumetrie. Invitații, plic-carduri, buchete de mireasă, décor cu flori vii și artificiale etc.

 

 

Aveți Pachete de decor și Prețuri stabilite? Sau diferă de la client la client.

Prețurile diferă de la client la client, în mare parte depind de florile pe care le alege clientul, acestea plot fi flori de sezon sau olandeze. Totodată, de numărul zonele care urmează a fi decorate.

Vă doriți un décor unic, special? Echipa DaDECOR este la dispoziția dumneavoastră!

 

 

 

 

 

CONTACTE DaDecor:

Tel. 068212026 / 060129859
Facebook. DaDecor

 

DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova 14741794_1128201373932216_805178602_n DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova DaDecor nunta moldova DaDecor

1,970 total views, 2 views today

Comentarii

octombrie 19, 2016 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software