vispas3
vispas1vispas4vispas5vispas6

VisPas

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

VisPas

 

Sala de evenimente din incinta hotelului VisPas este o locație selectă prin ambianță plină de stil si rafinament, un loc ce garantează servicii de un standard superior. Este locul ideal pentru organizarea nunților, botezurilor, conferințelor precum si altor evenimente si ocazii speciale, intr-o ambianta relaxantă, modernă și rafinată. Designul modern clasic se îmbină armonios cu ospitalitatea moldoveneasca lăsând in suflet dorința de a petrece din nou un sejur plăcut la restaurantul VisPas.

 

Sala de evenimente poate găzdui evenimente de până la 200 persoane. Experienţa, echipa proprie de profesioniști, deservirea la cele mai înalte standarde și bucatele delicioase vor asigura succesul evenimentului dumneavoastră.

 

La dorinţă, oaspeţii pot organiza ceremonia de cununie civilă in curtea cu piscină a hotelului. Designul si arhitectura deosebită creează anturajul ideal pentru ședințele foto de nuntă.

 

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

50,749 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software