Vinaria purcari
Vinaria purcariVinaria purcariVinaria purcariVinaria purcari

Vinăria Purcari

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Vinăria Purcari

 

Istoria vinăriei Purcari este o istorie veche, numărând 188 de ani. Etapa modernă a început în 2003, când compania Purcari a restaurat şi a reînviat producerea cupajelor legendare – Negru şi Roşu de Purcari.

Baza de producţie este dotată cu echipament ultra modern de la marii producători ai branșei ca Vaslin Bucher, Padovan şi Technofoot. Vinurile Purcari sunt produse dupa tehnologie clasică, iar pentru maturare, se utilizează doar barrique-uri din stejar francez produse de Mercier, Seguin Moreau şi Renou.

Viile sunt situate pe un  teritoriu de 250 de hectare, unde se cultiva soiuri precum Cabernet Sauvignon, Rara Neagra, Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon, Saperavi, etc, folosite în cupajele bine cunoscute ca Negru, Rosu si Alb de Purcari, cît si în vinurile de soi.

Anul 2010 a fost marcat prin lansarea a două vinuri noi – vinul de cupaj Alb de Purcari, pentru seria Vintage şi vinul Rose de Purcari.

Lista de preturi

22,177 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software