vin la nunta
vin la nuntavin la nuntavin la nuntavin la nunta

Vinăria Bostavan

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Vinăria Bostavan

 

Bostavan Wineries Group este unul dintre liderii industriei viti-vinicole și unul dintre cei mai cunoscuţi exportatori din Moldova. În prezent, Grupul controlează circa 30% din piaţa de producţie de vin de calitate în Moldova şi aproximativ 20% din piaţa de export. Reţeaua impresionantă de distribuţie cuprinde peste 25 de țări din Europa Centrală şi de Est: România, Ucraina, Polonia, Cehia, Slovacia, Germania, și Belorusia; țări din Asia: China, Japonia, Coreea de Sud ; și de pe continentul American: Canada și SUA.

Bostavan Wineries Group dispune de capacități de producere ultramoderne şi deţine peste 1000 de hectare de plantaţii de viţă-de-vie în Republica Moldova și România. Concultant în domeniul vinificaţiei este renumitul oenolog italian Federicco Giotto, care efectuează cel mai riguros control al calităţii începînd cu analiza solului și terminând cu calitățile organoleptice ale vinului.

Lista de preturi

22,246 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software