vilanoua1
vilanoua2vilanoua3vilanoua4vilanoua5

Vila Nouă

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

 Vila Nouă

 

Plin de stil, eleganță și confort, restaurantul Vila Nouă deja al nouălea an consecutiv aduce evenimentelor speciale mult dorita notă de strălucire incomparabilă. Vila Nouă este destinată organizării celor mai frumoase ceremonii: nunți, cumetrii, zile de naștere pentru maturi și copii, jubilee, petreceri corporate, pentru conferințe și întâlniri de afaceri. Localul acordă, de asemenea, și servicii de cathering.


Reconstruit acum 4 ani, astăzi complexul este constituit dintr-o clădire cu 3 etaje, cu 3 săli de banchet și o zonă anexată, pe care în perioada caldă a anului activează două terase și un teren de joaca spațios. Deși este situat în raza orașului, localul cucerește definitiv printr-o atmosferă romantică și liniștită.


Specificul restaurantului este desigur bucătăria tradițională, fără de care nunta, sau oricare altă sărbătoare nu ar avea gust. Cu toate acestea însă, găsiți o varietate bogată de bucate delicioase din bucătăria franceză și italiană, care se potrivește excelent celor mai delicate preferințe culinare.


Pentru clienții care vin zi de zi, în perioada caldă a anului, serile la terase sunt acompaniate de muzică live: vioara, pian, saxofon, contrabas în still jazz, iar de sărbători sunt organizate programe festive speciale.


Pe lângă bucatele delicioase și muzică de calitate, restaurantul Vila Nouă va surprinde și cu specialitatea casei. Puteți alege din acvariu peștele sau racii, iar bucătarul vi-i gatește pe loc.


Original si rafinat, restaurantul Vila Nouă se straduie mereu să-și surprindă plăcut clienții și să le facă deosebită orice zi, transformând-o în sărbătoare.

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

2,595 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software