Cvartet_9 m
Cvartet_4 mCvartet_2 mSelect Strings SextetSelect Strings Sextet_4

Select String Quartet and Sextet

0 revizuiri

Urmărește:

Componența: Cvartet (Muzică Clasică, Cafe, Jazz)

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

 Select String Quartet

Muzică aleasă pentru un eveniment select!

 

Select Strings Quartet – formația de cameră care a reușit în scurt timp să-și creeze un renume la nivel național grație profesionismului celor 4 muzicieni: două viori, violă și violoncel, care evoluează la cel mai înalt nivel cu programe excepționale de muzică de cameră.

 

Select Strings Quartet a acumulat o experiență demnă de invidiat, cultivată prin prezența scenică la numeroase reuniuni de rang înalt, precum și la nunți, onomastici și diverse recepții oferind celor prezenți clipe de bucurie aleasă.

 

Select Strings Quartet are are un repertoriu foarte vast cu melodii frumoase și o interpretare de calitate. Este format din unii dintre cei mai activi și talentați mebri ai Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Naționale din Chișinău care sunt gata să vă ofere o muzică de calitate și o prezență artistică impecabilă, creând o atmosferă deosebită și clipe de neuitat.

 

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

 Select String Sextet

 

Select Strings Sextet – o soluție de avangardă, o formație de tip absolut nou pe piața din Moldova și România compusă din 6 muzicieni: un cvartet, la care se adaugă o chitară și un contrabas, instrumente ce îmbogățesc semnificativ sonoritatea plină de rafinament a unui cvartet de corzi.

 

 

Muzica noastră sună în cele mai prestigioase săli și locații ale Moldovei și României, dar și în aer liber. Suntem deci flexibili și putem merge oriunde alegeți Dumneavoastră pentru a crea împreună un spectacol unic și plin de inspirație.

 

Repertoriul pe care îl abordăm este unul foarte divers,  de la muzică clasică la muzică de divertisment,  ce include cele mai celebre tangouri și valsuri,  dar și aranjamente originale ale unor piese arhicunoscute,  jazz,  café-concert și muzică de film.

 

Așadar, Select Strings Quartet  este alegerea perfectă pentru nunta Dumneavoastră, orice eveniment corporativ sau aniversare!

 

Suntem gata să vă oferim muzică vie și frumoasă pentru oaspeții Dumneavoastră!

 

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

147,274 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software