white rose  salon de mariaj moldova
white rose  salon de mariaj moldovawhite rose  salon de mariaj moldovawhite rose  salon de mariaj moldovawhite rose  salon de mariaj moldova

Salon de mariaj White Rose

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Salon de mariaj White Rose

 

 
S-ar parea: ce mai poate uimi pe cei care au încetat de mult să fie surprinsi? O sarcină imposibilă la prima vedere. Cu toate acestea, vom îndrazni!

Să te simți atat de frumoasă încât să ți se taie respirația, să surprinzi și să strălucești la propriu și la figurat, asta iși doresc viitoarele mirese.

Rochia de mireasă a devenit mai mult decât o piesă vestimentară, un vis, un simbol al dragostei compus din broderii delicate, dantele prețioase, mătăsuri și valuri diafane în care nici un accesoriu, nici o fundă nu sunt întamplătoare așa cum nici iubirea nu este întamplătoare.

Pentru publicul sofisticat din Moldova, am deschis un salon de mariaj de lux – White Rose.

Usile salonului nostru , deschise pentru D-ra , Va invita sa va scufundati in lumea frumusetei si luxului.Reflectate in argintul oglinzilor splendoarea tinutelor atrage atentia celor mai sofhisticate domne si domnisoare. Aici este usor de ales rochie si pentru domnisoara de onoare, pentru mamele miresei si a mirelui, rudelor si invitatilor

Atmosferă confortabilă a salonului în combinaţie cu luxul rochiilor de mireasa si seara – aceasta este formula magica , care are menirea sa te readuca in aceasta ambianta din nou.

Salonul White Rose oferă o gamă largă de branduri cu renume mondial :Colet si Fara Sposa , Jovani, Mac Dugal, Terani, Tony Bowls – colectate într-un singur loc, desigur, pentru a Vă realiza un vis.

În plus, în salon sunt toate accesoriile – mănuşi , voaluri,pantofi , bijuterii … si servicii precum : make-up, coafor, ajustarea rochiilor după formele D-ră, foto-video sesiune . Surprizele – pentru fiecare client , la fel o gamă largă de oferte si reduceri pentru oricine alege White Rose . Daca iti alegi rochita de mireasa in salonul nostru, ai la dispozitie interierul pentru sedinta foto-video, serviciul “luatul mirese”, precum si chiaria gratis a unui automobil de model Toyota Prado in raza orasului.

Salonul nostru acorda asa servicii ca:

“Rochie la comanda”. Adesea se intimpla asa ca rochia pe care ai ales-o nu iti convine ca marime sau culoare , sau deja pentru ziua nuntii tale nu este disponibila . In aceasta situatie noi avem posibilitatea de a comanda rochita dorita anume pentru tine.  Comanda va fi efectuata aproximativ in 3 luni.

“Rochia in credit “. Studiind piata , noi am ajuns la concluzia ca este nevoie de asa un serviciu . Este foarte comod. Nu e nevoie sa-ti faci griji ca-ti plac cele mai scumpe si sofisticate  rochii , dar nu poti sa-ti permiti acest lux.  Poti !  Inchei un contract cu partenerii nostri la procurarea unei rochii in credit si in ziua nuntii vei fi o regina . Procente – minim, fericire- maxim !

White Rose – din suflet pentru tine!

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

 

 

20,066 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software