kissnew2
kissnew1kissnew3kissnew4kissnew5

KissNew

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Sala de nuntă KissNew

 

Sala Mare KissNew.

Ce vă aşteaptă dincolo de pragul Sălii de Festivităţi KissNew? Claritate şi confort. Toate schimbările şi perfecționările, care au loc aici, urmăresc un singur scop – de a satisface la maxim dorințele clienților săi, prin organizarea cît mai simplă și transparentă a ceremoniilor.

 

Este cunoscut faptul că, industria modernă a organizării festivităţilor oferă un spectru larg de servicii, săli superbe, o varietate de oferte şi multe altele. Care ar fi soluția optimă în alegerea unei săli de încredere?! Răspunsul e simplu – opiniile oaspeților! Fiindcă o reputaţie bună se construieşte din mii de mărunţișuri şi evaluarea obiectivă a fiecăruia, care a avut ocazia să viziteze o sală de banchet sau alta. Aceasta este părerea echipei noastre, care depune tot efortul pentru a merita aprecierea înaltă a fiecărui oaspete.

 

Sala Mare dispune de o arhitectură originală — două nivele de formă rotundă, ce pot găzdui cu uşurinţă între 60 şi 150 de persoane. Reconstrucția radicală a Sălii Mari vă va surprinde plăcut prin aceea, că veți avea posibilitatea de a admira toată splendoarea sărbătorii, voia buna, dansurile și bucatele delicioase la nivelul 2 al sălii fapt care, la sigur, nu va face decît să amplifice confortul și satisfacția Dvs.

 

Pentru partea introductivă a ceremoniei…întîmpinarea festivă a oaspeților. Dvs dragi oaspeți, înregistrarea solemnă a căsătoriei, dar și deliciile candy-bar-ului vă stă la dispoziție nivelul 1 al sălii, lustra și lumina-led din „inima” căruia emană o oază de lumină revărsându-se grațios peste întregul spațiu.

 

Nu putem trece cu vederea – albul imaculat al sălii, care redă un plus de rafinament și finețe, sau lustrele sclipitoare, care accentuează farmecul sărbătorii. Nici un fel de pompozitate și exces – doar frumusețe pură și solemnitate. Mai mult, pe fonul alb al sălii putem crea specificul aparte al sărbătorii având ca punct de bază culoarea Dvs. preferată. Fie că aceasta este turcoaz, mov, sau verde-măsliniu…stilurile de decor variate oferă posibilitatea tuturor clienților să-și creeze propria tematică a sărbătorii, însoțită de elemente ce se potrivesc perfect între ele…

 

Pentru anul 2016 suntem pregătiți să vă oferim Oferta, pe care o puteți găsi pe site-ul nostru. Luați în considerație faptul, că cheltuielile Dvs. nu vor creşte pe măsura apropierii evenimentului mult-așteptat! Oferta complexă include tot necesarul pentru organizarea unei ceremonii feerice. Pe lângă aceasta, KissNew oferă oaspeţilor săi posibilitatea creării meniului preventiv, până la încheierea contractului. Astfel, Dvs. aveţi posibilitatea de a degusta bucatele, care vor fi servite la masa de sărbătoare. Bucătarul-şef are scopul de a anticipa dorinţele oaspeţilor, de a-i surprinde atât prin aranjarea şi gustul bucatelor, cât şi prin servirea acestora.

 

Vă așteptăm cu drag în Sala Mare KissNew!

 

Sala Mică KissNew.

Sala de Festivități KissNew prezintă spre atenția oaspeților săi încă o sală confortabilă pentru organizarea diverselor sărbători. Este cunoscut faptul că industria modernă de organizare a festivităților propune o gamă largă de servicii, săli impresionante, oferte variate etc. În situația dată, singurul indicator corect îl repezintă reputația bine-meritată a restaurantului, bazată pe opiniile și aprecierile obiective ale oaspeților.

 

Sala Mică KissNew este localul pentru a organiza o ceremonie de circa 20-60 de persoane. Atmosfera caldă…ambianța plăcută, care predomină pe parcursul oricărei ceremonii îi face pe oaspeți să se simtă ca și cum ar fi într-un cerc restrîns alături de cele mai apropiate și dragi persoane, iar nuanțele calde ale decorului nu fac decît să mărească intensitatea acestor sentimente. Stilul elegant al coloanelor, create din mosaică și oglinzi, vizual mărește spațiul creînd o oglindire ca de basm. Și peste toate aceste elemente se revarsă o lumină cerească fascinantă, creată de efectul podului franțuzesc în combinație cu lumina-led chiar în inima sălii.

Vă așteptăm cu drag!

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

1,248 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software