sydney1
sydney2sydney3sydney4sydney5

Sydney

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Sala de banchete Sydney

 

Complexul Sydney de la Orhei reprezintă un local modern și spațios, în care s-au împletit cu mult gust tendințele actuale de design, atitudinea profesională și bucătăria națională și cea europeană. Impresiile contează, de aceea filosofia de la Sydney include în sine lucruri simple, dar esențiale: un restaurant trebuie să corespundă în totalitate asteptărilor clienților săi și să nu-i dezamăgească.

 

Cu siguranță, veți petrece aici clipe de neuitat atunci când veți sărbători un eveniment de familie sau unul corporativ, sau când e vorba de ședinte de afaceri extinse. Este localul perfect pentru a petrece un eveniment important departe de aglomerația și forfota orașului. Veți descoperi la Orhei un local plin de personalitate, înconjurat de liniștea acestui mic și frumos oraș istoric. Sydney dispune de două săli și o cafenea-club situate la cele doua etaje, și o gradină superbă afară. Totul a fost gândit până la cele mai mici detalii, pentru a nu știrbi din confortul oaspeților.

 

Dacă e vorba de o zi de naștere, cumetrie sau nuntă, invitații au la dispoziție mai multe spații pentru a se simți bine și cel mai important, pentru a comunica și a sărbători împreună un eveniment important. Nu ezitați să veniți și să vă sărbătoriți frumoasele evenimente de familie la Sydney, un local confortabil, spațios, modern și cu deservire la cel mai înalt nivel. Sydney este cea mai bună opțiune în cazul în care vă doriți ceva special și în afara capitalei.

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!


 

4,249 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software