orasulsubteran1
orasulsubteran2orasulsubteran3orasulsubteran4orasulsubteran5

Oraşul Subteran

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Oraşul Subteran

 

Oraşul Subteran – reprezintă un complex de restaurant unic în grosimea stăncii, amplasat la intrarea în cunoscutele subsoluri vinicole de la Cricova (12 km de la Chişinău). În urmă cu peste o jumătate de secol, aici a funcţionat o mină de extragere a pietrei pentru construcţii, în care s-a folosit doar munca manuală. Unii pereţi şi bolţi păstrează şi acum urmele acelor vremuri îndepărtate, ceea ce face spaţiile complexului cu adevărat stilate şi neobişnuite. Iar în combinaţie cu capodoperele de design din sticlă şi piatră interiorul are un aspect maiestuos.

 

Orașul Subteran este primul complex de restaurant în peşteră de pe teritoriul CSI.

Complexul “Oraşul Subteran” include nu numai trei săli extraordinare, ci şi un muzeu în care sunt expuse articole de olărit înduioşătoare, un panou cu imagini de bătălii şi copia micşorată după Coloana lui Traian, dar şi imagini de monede care au existat pe teritoriul meleagului nostru.

 

Sălile uluiesc prin asocierea reuşită a sobrietăţii, luxului şi stilului.

În sala naţională (pentru 40-50 de locuri) pereţii sunt zugrăviţi ca un covor moldovenesc.
Sala de banchet (pentru 100 de locuri) cu podele albe şi mobilier alb festiv se potriveşte în mod ideal nu numai pentru sărbătorile de familie şi corporative, dar şi pentru organizarea conferinţelor şi a întîlnirilor de afaceri.
În Complexul de restaurant “Oraşul Subteran” tradiţiile sunt respectate cu sfinţenie: oaspeţilor li se oferă vinuri de cunoscutul brand “Cricova”, cele mai bune din Moldova, la preţurile cele mai modeste. Aici se pot gusta şi alte băuturi cu care se mîndreşte republica noastră. Bucatele tradiţionale naţionale şi europene, deservirea impecabilă îl vor bucura pe oaspetele cel mai exigent.
Călătoria de basm în împărăţia subterană a deliciilor culinare şi a luxului se poate îmbina cu excursia prin cunoscutele subsoluri vinicole de la Cricova, pe care o organizează colaboratorii “Oraşului Subteran”.
Va fi o sărbătoare de neuitat!!!

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!


 

 

1,921 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software