lavista1
lavista2lavista3lavista4lavista5

La Vista

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Restaurantul La Vista

 

În Chișinău sunt destul de multe restaurante dar, câteva din ele sunt deosebite, pentru că le cunoaștem de demult și pentru că le iubim. Pentru locuitorii sectorului Botanica și nu numai, restaurantul “La Vista”, care are sloganul «Pentru noi sunteți Oaspete, și nu Client!» a fost, de-a lungul anilor, o adevărată carte de vizită și tot ce se făcea acolo, se făcea cu multă dragoste și profesionalism.
La Vista de astăzi este un restaurant renovat, un palat luxos, care a devenit o adevărată podoabă a Chișinăului. Interiorul restaurantului La Vista, la fel ca și fațada, menține stilul clasic, cu elemente ultramoderne ale sistemelor de iluminare.
Sala comodă și luminoasă de la etajul întâi, cu o capacitate de până la 80 persoane, este executată în nuanțe de un bej deschis, iar căminul natural, din marmură, creează o atmosferă de căldură și lux.
Cabinetul VIP, situat la etajul unu, este potrivit atât pentru o cină romantică, cât și pentru întâlniri de afaceri până la 10 persoane.
Iar pentru doritorii de a organiza petreceri pentru un număr de maxim 25 persoane, etajul doi propune o sală VIP în nuanțe aurii.

 
Urcând scările superbe din marmură, veți nimeri într-o sală albăstriu — argintie, cu o capacitate de până la 170 persoane. Aflându-vă în această sală, fără să vă dați seama, simțiți atmosfera Balurilor Vieneze, cu coloane albe și aplicații legere, iar reflecția lustrelor de cristal în podeaua de marmură vă va face să vă rețineți răsuflarea, pentru un moment.
Una din particularitățile restaurantului este atenția și dorința de a da viață oricărei dorințe a oaspeților. La organizarea nunții, cumetriei, zilei de naștere, forushet – ului, a cinei romantice sau de afaceri, a unei sărbători vesele, a petrecerii burlacilor sau a burlăcițelor, personalul restaurantului va depune efort maxim pentru ca sărbătoarea dumneavoastră să fie de neuitat. Dacă ați hotărât, în ultimul moment, să dați o petrecere, restaurantul va organiza cu cea mai mare plăcere, timp de 12 ore, un banchet pentru maxim 50 persoane.

 
“La Vista” mai oferă și servicii de katering la cel mai înalt nivel.
Așa dar, restaurantul “La Vista” este, astăzi, simbolul respectului și al luxului, o bucătărie europeană excepțională, o deservire impecabilă și o echipă unită.

 

Ce spune numele? – numele spune totul!

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

2,529 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software