restauranteclipse3
eclipse masaeclipse restaurantrestauranteclipse5restauranteclipse6

Eclipse

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

 

Eclipse

 

Restaurantul Eclipse vă stă la dispoziţie cu o echipă ce se poate lăuda cu o vastă experienţă în organizarea de evenimente şi vă este alături în parcurgerea fiecărui pas spre o petrecere reuşită.

 Restaurantul nostru se află într-un cartier liniştit, la Botanica şi oferă parcare supravegheată.
Restaurantul Eclipse are capacitatea de 100 de persoane, astfel putem organiza petreceri mari şi mici de orice tip, zile de naştere, cumătrii, nunţi sau orice alt eveniment important din viaţa dumneavoastră.

 

 

Barul, sistemul de climatizare de ultimă generaţie, ambientul calm și modern, impecabil aranjat, lounge-uri cu canapele elegante pe care te poţi relaxa câteva clipe la o discuţie retrasă cu un prieten, bucătarul şi delicatesele lui culinare pe care le laudă toată lumea sunt alte câteva puncte forte ale restaurantului de care vă puteţi bucura alături de invitaţii voştri.
Pe lângă această atmosferă unică a restaurantului nostru, vă putem oferi următoarele servicii: meniuri personalizate (putem include şi meniuri pentru copii) din bucătăria națională şi internaţională, logistică, decorare locaţie şi aranjamente florale.

 Datorită atmosferei calme şi selecte cu un design elegant şi unic, restaurantul Eclipse este alegerea perfectă pentru a sărbători orice tip de eveniment. Oferta noastră este suficient de amplă, restaurantul punându-vă la dispoziție tot necesarul pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie pe deplin reuşit.

 


Vă asiguram că, în funcție de alegerile făcute, vă vom oferi cele mai bune soluţii cu un buget cât se poate de limitat. Totodată, fidelitatea d-voastră va fi răsplătită şi vă veţi bucura de numeroase surprize din partea noastră.

 

Cu mult drag vă așteptăm la restaurantul Eclipse – locul unde orice petrecere este cu adevărat perfectă!Dacă dorințele dumneavoastră sunt ceva mai speciale, nu ezitați să ne contactați. Vă promitem că vom găsi soluţii, chiar şi pentru cele mai deosebite situații.


 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

1,839 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software