restaurantbelvedere1
belvedere chisinaubelvedere salabelvedererestaurantbelvedere2

Restaurantul Belvedere

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Restaurantul Belvedere

 

O bună sală de banchet – este caracterizată de simbioza esteticii și a formelor, spiritului practic și inimitabilei atmosfere.
Belvedere – reprezintă nu doar o simplă reflectare a celor mai desăvîrșite așteptări, ci și o ideală sală de ceremonii, în care puteți petrece nunta, ziua de naștere, petrecerea corporativă, aniversarea jubiliară, veselul bal de absolvire și oricare alt eveniment festiv.


Nuanțele calde ale restaurantului Belvedere oferă posibilitatea unei vaste alegeri a stilului celui mai indimenticabil banchet, în dependență de preferințele Dumneavoastră și scenariul evenimentului. Mobila, elementele decorului și accesoriile sălii, se vor încadra armonios în conceptul sărbătorii.


Sala de bachet Belvedere poate găzdui confortabil de la 50 pînă la 150 de persoane (la mese) sau 160 de persoane în format de recepție-furchette. Pentru odihnă oaspeților, sunt destinate zonele cu canapele moi și cele pentru fumători. De asemenea, la dispoziția Dumneavoastră stă o confortabilă terasă și zona de parcaj.Bucătăria excelentă, prezentată într-o multitudine de variante ale meniului de banchet, Vă va bucura nu numai cu deliciile sale culinare, ci și cu prețurile acestora. Costul inițial al organizării evenimentului festiv – 450 lei de persoană. La preferința clienților, se permite aducerea la banchet a băuturilor alcoolice proprii.


Calitatea deservirii personalului nostru depășește oricare așteptări, iar managerii profesioniști cu mare plăcere Vă vor ajuta să alegeți cei mai buni prezentatori, dansatori și decoratori pentru evenimentul Dumneavoastră, care, apropo, oferă reduceri plăcute în exclusivotate pentru oaspeții sălii noastre de ceremonii.

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

Belvedere – reprezintă o locație minunată, cele mai bune tradiții, confortul fermecător, splendoarea sărbătorii, zîmbetele noastre și plăcerea Dumneavoastră – este ceea, ce confirmă că Belvedere este cea mai bună alegere.


Vă doriți o sărbătoare desăvîrșită? Organizați-o împreună cu noi!

1,291 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software