restaurantbasarabia3
crama basarabiacrama basarabia masarestaurantbasarabia2restaurantbasarabia1

Restaurantul Basarabia

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Restaurantul Basarabia

 

Restaurantul – cramă Basarabia vă invită să săvurati atmosfera unei armonii şi desfătări estetice. Anume aici, dvs veţi avea posibilitatea de a reveni în adâncul secolelor, de a pătrunde în coloritul vieţii tradiţionale moldoveneşti şi de a vă delecta cu bucate pregătite după cele mai alese reţele ale strămoşilor noştri. 

 


Interiorul deosebit al restaurantului, cu elemente arhaice specifice secolului XIX al Basarabiei Boiereşti, între pereţii căptuşiţi cu piatră de Cosăuţi, vă vor ajuta să trăiţi senzaţia deplină a vremurilor de odinioară.
Simbioza miresmelor bucătăriei naţionale, a pâinii, învârtitelor şi plăcintelor coapte în prezenţa dvs, buchetul vinurilor moldoveneşti, turnat din butoaiele, care se află chiar aici, vor opri timpul, pentru a continua plăcerea de a vă afla pe acest pământ Moldav.

 


Şi în această atmosferă deosebită a restaurantului – cramă Basarabia veţi savura adevăratul gust al bucatelor noastre naţionale – mămăligă, sarmale, cighiri, friptură în ulcică, salău gătit ca în Basarabia, renumite vinuri din Republicii Moldova. La noi, veţi putea gusta şi coctailuri clasice. 
Călătoria dvs în trecut va fi însoţită de orchestra care interpretează melodii folclorice pătrunse de bucuria şi tristeţea, dragostea şi suferinţa acestui mândru, talentat şi harnic popor moldovenesc. Doinele lirice vă vor tulbura sufletul, dăruindu – vă o dispoziţie deosebită.

 


În restaurantul cramă – Basarabia veţi fi întâmpinaţi şi petrecuţi cu un pahar de vin bun moldovenesc şi nuci, sub murmurul vesel al izvoraşului de la intrare, care parcă şopteşte: “Vă aşteptăm… Vă aşteptăm…” 

 


Şi dacă aţi vizitat restaurantul – cramă Basarabia cel puţin o singură dată, veti avea dorinţa de a reveni în acest mic colţ de istorie din centrul unui megapolis, pentru a descoperi aici secretele pământului moldav.
Organizăm întâlniri – VIP, întrevederi cu cei dragi, sărbători de familie şi pur şi simplu odihnă cu gust!

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

1,743 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software