banket-hall1
banket-hall2banket-hall3banket-hall4banket-hall5

Restaurantul Banket Hall

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Restaurantul Banket Hall

 

Sala de banchete din Chișinău a restaurantului Banket-Hall este o alegere ideală și decizia de a organiza un eveniment la cel mai înalt nivel – o atmosferă sofisticată, bucătărie excelentă și servicii de primă clasă fac restaurantul pentru o nuntă una dintre cele mai bune din țară.

 

Oaspeții restaurantului nostru pot folosi două săli de banchet. Sala mare de banchet poate găzdui până la 150 de persoane, este perfectă pentru sărbători de nunți luminoase, cu mulți invitați, sărbători de aniversări, gradații și multe alte evenimente. O cameră spațioasă, proiectată într-o combinație elegantă de culori, alb și roșu, permit confort și comoditate pentru a efectua ceremonia, a organiza dansuri, sau doar să vă relaxați în compania familiei și a prietenilor.

 

Confortabila sala mică de banchet vă va permite să petreceți o seară caldă într-o situație de non-trivială: sala este făcută în tonuri de ciocolată de aur, care creează o atmosferă unică. Aveți posibilitatea să organizați o întâlnire de afaceri și o mică sărbătoare de familie, o sală pentru 40 de persoane.

 

Sala noastră de banchet în Moldova este capabilă să accepte și să organizeze orice sărbătoare, însoțit de servicii de înaltă calitate, bucătărie unică în rețete tradiționale și originale, servicii suplimentare. Indiferent de ceea ce planificați – o sărbătoare de lux sau o întâlnire între partenerii de afaceri, puteți fi sigur că totul va fi la cel mai înalt nivel.

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!


 

2,306 total views, 3 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software