versenz logo
versenz vedere afaraversenz2versenz1versenz3

Versenz

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Restaurant Versenz

 

Nopţi lungi nedormite, o mulţime de idei, gânduri, sfaturi şi sugestii, în cele din urmă în opinia noastră au dat un rezultat remarcabil. Suntem gata să Vă prezentăm Sala de banchet Versenz Cafe!


Ne-am gândit mult, cum ar trebui să fie, astfel încât să Vă surprindă şi să lase cele mai calde amintiri despre noi, deoarece o ceremonie bună trebuie să fie memorabilă pentru toată viaţa!

 Tradiţiile clasice, noile tendinţe interconectate ne-au permis să creăm o locaţie complet nouă şi relevantă pentru ceremoniile voastre.Versenz Vă pune la dispoziţie trei săli de banchete, decorate în stiluri diferite:

1 sală, cu o capacitate de 20-40 persoane.
2 sală, cu o capacitate de 40-60 persoane.
3 sală, cu o capacitate de 100-200 persoane.

 Este de remarcat faptul că la acelaşi nivel cu sala se află aşa-numita “cameră jazzy”. Aveţi, de asemenea, acces la o sală separată pentru conversaţii de seară, întâlniri de afaceri sau cine familiale.Orice fel de ceremonie, pregătire şi gestionare sunt realizate de “Versenz”, fie că este o nuntă, aniversare, eveniment corporativ sau orice altă petrecere. De asemenea este elaborat un meniu separat “Meniu de banchet”, care, în opinia noastră, va plăcea chiar şi celor mai pretenţioşi oaspeţi.Confortul, comoditatea şi buna dispoziţie a Dvs. este datoria noastră.


Aşadar, ne-am deschis! Vă aşteptăm!!!

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

2,629 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software