slada nuntaslada restaurantslada

Restaurant SLADA

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Restaurant  SLADA

 

Restaurantul Slada reprezintă soluţia ideală pentru organizarea evenimentelor speciale din viaţa dumneavoastră! Într-o atmosferă caldă,romantică şi prietenoasă,aici veţi simţi pasiunea şi implicarea personală a oamenilor noştri! Toată atenţia noastră se concentrează pe dorinţele şi solicitările dumneavoastră. Localul este perfect pentru toate genurile de evenimente, de la nunti, logodne,botezuri si pina la seri corporative, zile de naştere,conferinţe.

 

Evenimentele pot fi organizate în orice zi a săptămîinii,la orice oră. În interiorul localului dispunem de două săli spaţioase, Sala mică cu capacitatea de 50 pers, Sala mare cu capacitatea 200 pers, plus un hol luminos şi incăpător pentru întîlnirea oaspeţilor.

 

Restaurantul Slada poate satisface cele mai exigente gusturi în materie de preparate culinare. Vă aşteptăm cu bucate culinare de excepţie, pregătite cu cele mai bune ingr ediente, prin care veţi descoperi o nouă viziune asupra bucătăriei, fie ea tradiţională sau europeană.

 

Pentru cei ce organizează nunţi, oferim o gamă largă de facilităţi: – Decorul sălii – Primul dans al mirilor: Proecţii de lumini cu laser, fum artificial, bule de sapun. – Amenajarea furshetului – Butoiaş pentru vin – Panou informativ pentru invitaţi – Terasă – Parcare

 

Vă aşteptăm cu drag!

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

2,626 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software