restaurant prezident
restaurant prezidentrestaurant prezidentrestaurant prezidenthotel

Restaurant PREZIDENT

1 revizuire

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Restaurant PREZIDENT

Aici totul inspiră lux, rafinament și bun gust ,situat in incinta Complexului Hotelier, restaurantul PREZIDENT are o capacitate decirca 150 locuri, oferind fiecărui client un meniu variat al bucătăriei naționale, europene sau japoneze.

Special pentru fiecare dintre dumneavoastră sunt selectate cele mai proaspete alimente, gătite cu cea mai mare atenție ,inscopul satisfacerii celor mai rafinate gusturi și preferințe culinare. Veți fi intimpinați de o atmosferă caldă care incintă de la inceput cu eleganță și un design exclusivist pină la cele mai mici detalii. Măestria cu care bucătarul-sef va păregăti cele mai alese bucate pentru dvs. vă va lăsa plăcut impresionați iar personalul atent la dorințele dvs. va fi mereu la dispoziția dvs. pentru avă oferi un sfat asupra specialităţilor din meniu, precum şi asupra vinurilor care se potrivesc cel mai bine cu alegerea dvs. culinară.

Restaurant Prezident este nu numai localul ideal pentru o intrevedere de afaceri , pentru petrecerea timpului liber cu prietenii apropiaţi intr-o atmosferă călduroasă şi confortabilă, pentru o cină romantică, sau pentru delectarea cu bucatele preferate, ci și pentru a găzdui oricare eveniment marcant din viața dumneavoastră.

Astfel ,suntem mereu pregătiți pentru organizări de nunți, aniversări, recepții mondene, petreceri corporative sau mese de protocol. Activitatea profesională a personalului care va palifica totul pină la cele mai mici amănunte vor face sărbătoarea dumneavoastră impecabilă, devenind o experiență de neuitat.

Restaurant PREZIDENT


1,132 total views, 1 views today

Comentarii

octombrie 7, 2014

Un restaurant de lux!

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software