Restaurantul CVIN
Restaurantul CVINRestaurantul CVINRestaurantul CVINRestaurantul CVIN

Restaurant CVIN

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Restaurantul CVIN

1a

-un local de lux, care se bucură de popularitate nu numai în rîndul chişinăuienilor, ci şi în rîndul numeroşilor oaspeţi ai capitalei.

Interiorul restautantului este divizat în trei zone: cocktail-bar stilat, sală spaţioasă pentru desfăşurarea tuturor genurilor de evenimente şi petreceri corporative şi sală-VIP confortabilă.

În cocktail-bar barmanii cu experienţă Vă vor propune o gamă largă de băuturi alcoolice, precum şi cocktailuri supermoderne, inclusiv şi de autor.

Sala pentru banchete Vă va uimi printr-un interior confortabil şi luxos. Abundenţa de verdeaţă, havuzul multicolor cu apă curgătoare – toate acestea au fost concepute de designeri pentru a oferi oaspeţilor noştri odihnă şi relaxare maximă. Pavilioanele – foişoarele franţuzeşti originale – ale restaurantului se potrivesc cum nu se poate mai bine pentru o întîlnire cu persoana iubită, o cină romantică tete-a-tete sau o întîlnire de afaceri privată.

Pentru publicul de onoare, doritor de a marca un eveniment sau pur şi simplu de a se odihni pe cinste, este pusă la dispoziţie sala-VIP pentru 40 de locuri. Acesta este un loc ideal pentru sărbătorirea unui eveniment deosebit sau a unui banchet într-o companie mai puţin numeroasă.

O adevărată oază în mijlocul metropolei – terasa pentru 80 de locuri, unde pe timpul cald şi pe caniculă umbrelele speciale Vă vor proteja de soarele dogoritor, dar şi de picăturile de ploaie de vară sau de primăvară.

Restaurant CVIN


 Video

 

 

26,086 total views, 2 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software