astoria2
astoria1astoria3astoria4astoria5

Restaurant Astoria

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Restaurant Astoria

 

Astoria este un restaurant de bucătărie europeană în Chişinău, Republica Moldova. În meniul sunt oferite adevăratele capodopere culinare tradiţionale moldoveneşti, precum şi bucate din bucătăria europeană, vinuri moldoveneşti de calitate superioară şi băuturi tari renumite în asortiment.

 

În zilele de lucru restaurantul oferă business-lunch-uri gustoase şi accesibile. Pentru evenimente la comanda se propune o gamă vastă de servicii specializate şi bucate de banchet.

 

Sala spaţioasă şi confortabilă a restaurantului Astoria constă din trei nivele: parter comod, sala de banchet pentru 80 persoane şi VIP-lounge. Interiorul în stil clasic american a fost renovat în 2014, iar în următoarea vară a fost deschisă terasa pentru 40 persoane.

Restaurantul Astoria este o alegere perfectă pentru orice ocazie, fie un rendez-vous sau un banchet pompos. Mâncărurile delicioase şi deservirea la nivel superior vor bucura pe cei mai pretenţioşi oaspeţi, iar muzica plăcută şi ambianţa caldă vor adăuga impresii pozitive.
 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

1,329 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software