POSEIDON

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

POSEIDON

 

POSEIDON -  este localul ce vă oferă posibilitatea de a petrece evenimente de neuitat într-o ambianţă distinsă şi linistită pe malul râului Nistru.

Vă propunem la dispoziţie o sală cu o capacitate de 150 de locuri, ce a fost creată special pentru a se adapta oricărui scenariu, fie el clasic, modern sau extravagant. Designul interior este îmbogăţit de strălucirea candelabrelor şi de elementele decorative.

 

Echipa noastră, formată din profesionişti experimentaţi şi pasionaţi de ceea ce fac, vă oferă o gamă bogată şi variată de preparate pentru a putea alege meniul potrivit plăcerilor şi pretenţiilor Dumneavoastră, toate acestea servite într-o atmosferă impunătoare prin eleganţă şi stil.

Vă asigurăm că noua locaţie – Poseidon este alegerea ideală pentru organizarea de nunţi, cumătrii, fourchette, baluri de absolvire, conferinţe, prezentări de modă, seminare, petreceri, cocktail-urilor, cine festive.
 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!


 

 

1,978 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software