Popasul Dacilor
Popasul DacilorPopasul DacilorPopasul DacilorPopasul Dacilor

Popasul Dacilor

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Popasul Dacilor

 

Vizitînd restaurantul POPASUL DACILOR, vizitezi trecutul neamului nostru de la rădăcini. Este un loc liniştit care te îmbie la popas, într-un cadru deosebit, cald, şi primitor. În acordurile muzicii cântate de taraful lăutaresc al popasului, restaurantul (150 locuri) şi cele două terase (50 locuri) vă aşteaptă să vă bucuraţi de bogatele sortimente culinare ale bucătăriei tradiţionale moldoveneşti, stropite din belşug de vinul casei.

De la specialitatea casei platoul “Popasul Dacilor” la raţa umlută cu sarmale, de la ciorbă cu costiţe la tochitura moldovenească, de la toba ţărănească la plăcinta cea de casă, toate se găsesc aici.
Popasul Dacilor vă oferă pentru petrecerea unui eveniment o sală cu un design rustic pe care nu-l mai întâlneşti.

Odihna în restaurantul Popasul Dacilor – nu este o odihnă simplă şi tradiţională în oricare alt restaurant. Pe mai multe cauze. Însuşi ideea creării acestui restaurant este destul de neobişnuită şi interesantă.
Proprietarul restaurantului şi în acelaşi timp şi autorul proiectului Popasul Dacilor – nu este un simplu cunoscător al istoriei, dar şi persoana care realizează gândurile sale ştiinţifice în realitate. Popasul Dacilor a fost gândit nu numai ca un simplu restaurant al bucătăriei moldoveneşti, dar în primul rând ca o şedere din timpul sau chiar ca castel. În una din aceste construcţii, cândva posibil, a trăit cel mai mare ţar al dacilor – Decebal. El a fost cunoscut nu numai prin victoriile sale glorioase, dar şi prin dragoste faţă de mobilier de lux, de lucruri scumpe şi frumoase, bucătărie specializată … şi restaurantul Popasul Dacilor cadonează oaspeţilor săi să se transfere în timpuri, când la putere se afla şi conducea acest gospodar cu renume, şi odihna reala pentru Decebal şi apropiaţii lui a fost unul împărătesc, gustos_ generos. Masa se transforma în ospăţ real, care putea să dureze câteva zile.

Doriţi să petreceţi o seară romantică de neuitat la lumina lumînării? Noi vă oferim o sală cu separeuri, elemente din trecut combinate cu confort modern.

Popasul Dacilor


 

 

23,386 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software