Proactive Orchestra 4
Proactive Orchestra 1Proactive Orchestra 2Proactive Orchestra 3Proactive Orchestra 5

Philharmonic Proactive Orchestra

0 revizuiri

Urmărește:

Componența: Orchestră

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Philharmonic Proactive Orchestra

Muzică aleasă pentru un eveniment select!

 

Conceptul nostru Philharmonic Proactive Orchestra face parte din proiectul Moldovan Proactive Agency.Orchestra a fost formată în anul 2005 la solicitarea publicului din Chișinău de către dirijorul principal al Filarmonicii Naționale din Chișinău, maestrul Mihail Agafița.

Obiectivele noastre sunt reprezentate, în principal, de crearea de experiențe muzicale inedite și de propagarea muzicii clasice ușor accesibile.

Philharmonic Proactive Orchestra este formată din unii dintre cei mai activi și talentați mebri ai Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Naționale din Chișinău care sunt gata să vă ofere o muzică de calitate și o prezență artistică impecabilă, creând o atmosferă deosebită și clipe de neuitat.

Deținem o experiență semnificativă în domeniu ce însoțește  fiecare participare a noastră la numeroasele recepții, decernări de premii, petreceri private, nunți, onomastici, aniversări ale marilor companii, lansări de produse, inaugurări și la multe alte evenimente importante.

Muzica noastră sună în cele mai prestigioase săli și locații ale Moldovei și României, dar și în aer liber. Suntem deci flexibili și putem merge oriunde alegeți Dumneavoastrăpentru a crea împreună un spectacol unic și plin de inspirație.

Repertoriul pe care îl abordăm este unul foarte divers,  de la muzică clasică la muzică de divertisment,  ce include cele mai celebre tangouri și valsuri,  dar și aranjamente originale ale unor piese arhicunoscute,  jazz,  café-concert și muzică de film.

Un concert în plin sens al cuvântului  sau o seară liniștită cu muzică ambientală? Alegerea vă aparține! Iar o combinație reușită între aceste două scenarii ar oferi evenimentului Dumneavoastră un contrast plin de eleganță.

De asemenea, aveți posibilitatea să vă proiectați propria Dumneavoastră orchestră, adică să vă creați dimensiunea orchestrală în funcție de buget și sala de care dispuneți.

Formația cea mai frecvent solicitată cuprinde 17 muzicieni, aceasta incluzând instrumente cu corzi și un percuționist. Pe scenele mici însă spectacolul muzical poate fi ținut cu succes și de un grup alcătuit din 13 instrumentiști.

Spectacolele noastre pot fi prezentate în variantă acustică, iar în cazul spațiilor extinse sau în aer liber putem evolua la fel și cu suportul echipamentelor de sonorizare.

Așadar, Philharmonic Proactive Orchestra este alegerea perfectă pentru nunta Dumneavoastră, orice eveniment corporativ sau aniversare!

Suntem gata să vă oferim muzică vie și frumoasă pentru oaspeții Dumneavoastră!

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

103,141 total views, 5 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2018 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software