salon de mariaj papilio
salon de mariaj papiliosalon de mariaj papiliosalon de mariaj papiliosalon de mariaj papilio

Papilio

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Papilio

Salon de mariaj

 

 
În 2002, în tendinţele nunţilor a răsărit încă o stea cu enigmaticul nume Papilio. Doar după trei ani de la apariţia brandului, Papilio a devenit sinonim cu o rochie de nuntă perfectă. Bineînţeles că designerii îşi bucură cumpărătoarele nu doar cu rochii de nuntă, ci şi cu cele de seară, pentru domnişoarele de onoare şi ţinute pentru diverse evenimente mondene. 

Succesul acestor rochii constă în faptul că, în ele, fiecare reprezentantă a sexului frumos se simte o adevărată regină, orice vârstă ar avea. Simplitatea liniilor, felul în care se aranjează perfect pe siluetă, alegerea unor stofe scumpe, care sunt într-un pas cu ultimele tendinţe, elegante şi, în acelaşi timp, luxoasele accesorii pentru rochiile de nuntă, le fac mai mult decât nişte ţinute.

Rochiile marca Papilio e un stil de viaţă, e apartenenţa la lumea eleganţei, e senzaţia de sărbătoare şi fericire.O astfel de rochie va accentua nu numai frumuseţea dumneavostră, dar şi individualitatea şi originalitatea. Rochiile albe, lungi, în stil romantic sau rochiile scurte pentru domnişoarele moderne, cu forme rafinate, cusute din stofe naturale nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Unul din specialiştii italieni a spus următoarele vizavi de succesul brandului Papilio „Aceste rochii sunt cusute într-atât de perefect, încât e de greu de crezut privind preţurile acestora. Dar şi mai frumoase arată în ele miresele!”.

Papilio

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

Video

 

 

 

23,291 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software