Moldflowers flori la comanda
flori comanda nuntaflori decor nuntaflori la comanda nuntaflori la comanda

MoldFlowers – Livrare flori

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

MoldFlowers

Livrare flori în Chișinău 24/24

 

Moldflowers propune servicii de livrare flori si decor evenimente in Chisinau si in toata Moldova. Buchete de mireasa, flori butoniere, decor automobile, compozitii si aranjamente florale – va putem ajuta in tot ce tine de flori.  Suntem un brand relativ tinar , dar cu o experienta vasta in domeniul floristic de peste 20 de ani.

 

MoldFlowers – este…

MoldFlowers – este o echipă de experți – florari, un studio-design care se ocupă cu oformarea evenimentelor, precum și salon florar, în care puteți vedea și atinge toate creațiile noastre și să vă convingeți de calitatea superioară a produselor noastre. Noi creăm buchete elegante și proaspete, compoziții, jucării originale compuse din flori, în fiecare zi livrăm prin Chișinău.

Puteți procura lucrările noastre în magazinul florar care este situat în centrul Chișinăului sau să faceţi o comandă pe site-ul nostru.

 

Gama noastră de produse …

La noi veți găsi o selecţie largă de produse — flori la bucată, buchete, compoziții florale ca jucăriile şi buchețele, deasemenea realizăm oformări florale pentru orice ocazie care reflectă chiar și cele mai îndraznețe idei. Florarii noștri va prezintă cele mai reușite realizări ale floristicii moderne, deasemenea și mult îndrăgita floristica clasică. Daca nu puțeti găsi pe site-ul nostru ceea ce vă interesează, suntem gata să realizăm la comandă orice creație doriți, pentru aceasta puteți utiliza serviciul – realizează comanda in conformitate cu imaginea !

…și nu numai

În afară de flori noi vă propunem jucării, dulciuri, coșuri cu produse alimentare, certificate-cadou și alte cadouri originale. Toate cadourile noastre – sunt de la cei mai buni producători mondiali, ele se combină perfect cu compozițiile florale și vor fi o complectație ideala a felicitării Dvs.

 

Ce fel de comenzi realizăm…

Compania MoldFlowers este gata să realizeze orice comenzi, de la livrarea unei flori pîna la sute și mii de buchete. Din acest motiv printre clienții noștri fideli se numără nu numai zeci de mii de persoane, dar și multe companii mici și mari. Dorința clientului este o lege pentru noi și suntem gata sa confecționăm pentru Dvs din flori vii, tot ce vă doriţi și în termeni scurți să livrăm în orice colț al Chișinăului.

 

La noi realizarea comenzilor este sigură…

Noi garantăm confidențialitate deplină a informațiilor referitoare la comenzi și siguranta plăților online. Adresîndu-vă la MoldFlowers, puteți fi siguri în confidențialitate şi sigurantă, pentru că am făcut tot ce este necesar pentru aceasta.

 

Veţi vedea ca am livrat …

Puteți comanda fotografii digitale ale destinatarului în momentul livrării. Suntem încrezuți că aceasta va fi un plus binevenit la serviciile oferite de noi: va veți asigura conform fotografiei că a fost livrat buchetul comandat și în albumul Dvs va apărea înca o poză cu destinatarul plăcut surprins.

 

De ce suntem cei mai buni …

A fi cei mai buni pentru noi înseamna în primul rînd la maxim să conștientizăm responsabilitatea noastră față de clienți, ca aceștea nici într-un moment să nu să se dezamagească în faptul că s-au încredințat anume nouă. Noi niciodată nu ne oprim la ceea ce am obținut, permanent actualizăm sortimentul buchetelor și compozițiilor și ne perfecționăm abilitațile.

 

MoldFlowers.md— este calitate și siguranță la prețuri accesibile!
 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

129,105 total views, 3 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software