parkresidence1
parkresidence2parkresidence3parkresidence4parkresidence5

MiPiace

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

MiPiace

 

Situat în Chişinău, în imediata vecinătate a parcului Valea Trandafirilor din sectorul Botanica, Complexul Park Residence a fost deschis în 2013 şi dispune de două săli de evenimente şi de un restaurant cu profil italienesc –MiPiace. Sala principală, situată la etajul doi al clădirii, are o suprafaţă de 600 mp, cu-n decor clasic uşor ce permite decorarea pentru orice tip de eveniment. Sistemul de ventilare si climatizare performant al acestei săli crează oaspeţilor un confort deosebit.

 

La fel, sala principală, dispune de facilităţi deosebite de sonorizare şi iluminare (sunt folosite materiale profesioniste pentru crearea sunetului perfect). Numărul de oaspeţi pe care-l poate găzdui – 250 personane.

 

Sala mică dispune de un număr de 40 de locuri. Ambele săli au dotările specifice necesare susţinerii ori cărui tip de conferinţă sau evenimente private – nunţi, aniversări,etc.

Mîncarea, pregătită sub atenta supraveghere a bucătarului –șef, îmbină calitatea excelentă a ingredientelor tradiţionale italieneşti cu o prezentare originală plină de prospeţime şi culoare.

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

1,557 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software