Moderator
SonorizareBucureștiRomaniaVIP

MC Milan Studio

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

 

MC MILAN STUDIO

Sunt deja 10 ani de când am început activitatea unui colectiv artistic, creativ și tânăr. Rămânem tineri și, pe zi ce trece, devenim tot mai creativi și mai fericiți, deoarece am însușit arta de ai face fericiți și pe alții! Totul a început cu talentul și pasiune nebună pentru muzică, teatru și frumos! Astăzi, după ani de pregătire academică, după ani de experiență în organizare, coordonare și desfășurare a sute de spectacole feerice, continuăm să ne îndeplinim cu succes misiunea, prin a fi manageri iscusiţi ai evenimentelor importante din viețile Dumneavoastră.

Vorbind de misiunea noastră, cu certitudine afirmăm că aceasta nu constă doar în a organiza, modera, cânta, dansa sau doar în a scrie scenarii exclusiviste, ci și în a pune mult suflet în ceea ce facem, pentru ca să deveniți mai bucuroși şi să rămâneţi mulțumiți de timpul petrecut la evenimentul inițiat de Dumneavoastră.

Dintre multele grupuri și companii care activează în domeniul dat, precum în România, cât și pe teritoriul Republicii Moldova, ne–am propus să devenim pionieri ai unei culturi înalte de deservire în domeniul organizării evenimentelor. De aceea, MC Milan Studio a creat o echipă consolidată de profesioniști, fiecare maestru în domeniul său, fie că vorbim de muzică, fotografie, coordonare, sau de oricare alt domeniu.

Împreună cu clienții noștri decidem dacă le luăm, parțial sau integral, greutatea organizării unui eveniment de anvergură. Îi ascultăm cu maximă atenție și înțelegem ce își doresc cu adevărat, apoi îi ghidăm, pas cu pas, pe calea spre realizarea evenimentului proiectat.

În interior sau sub cerul liber, rămânem a fi mereu o echipă excepțională, care vă stă la dispoziţie pentru a asigura succesul deplin al acțiunii. Venim mereu cu idei noi pentru sporirea calităţii serviciilor pe care le oferim, pentru că ținem mult la dorința clienților de a fi printre primii din numărul celor mai buni!

Succesul noi îl măsurăm nu în numerar, ci în numărul de prieteni. De aceea ne mândrim cu faptul că, prietenim cu clienții noștri chiar și peste ani, iar mulțumirile și recomandările lor ne sunt cele mai mari premii!

Limbi vorbite fluent: Româna, Rusa, Engleza!

P.S. Oriunde nu ne-am urma clienții, în Republica Moldova sau peste hotarele ei, crezul nostru rămâne constant: ÎN PAS CU EXCELENȚA!

 

 

 

 

869 total views, 2 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software