Lacheev Roman
Lacheev RomanLacheev RomanLacheev RomanLacheev Roman

Lacheev Roman

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 Lacheev Roman

Professional wedding photographer

Dacă v-au plăcut lucrările mele, atunci neapărat trebuie să fixăm o întâlnire, pentru a stabili toate detaliile evenimentului Dvs.

Pe parcursul colaborării noastre, voi încerca să iau în considerare toate doleanţele dumneavoastră, să răspund tuturor întrebărilor care vă interesează, vă voi oferi idei pentru şedinţa foto, de asemenea şi sfaturi utile în ceea ce ţine de cele mai potrivite locuri pentru desfăşurarea acesteia.

În cazul în care, după conversaţia noastră, veţi simţi, că anume eu, Lacheev Roman,  sunt acel căruia puteţi să-i încredinţaţi rolul de a fi fotograful Dvs. – vom încheia un contract. Pentru liniştea dvs. absolută în contract vor fi stipulate toate cele mai importante aspecte ale colaborării noastre.

Colaborând cu mine, nu va trebui să vă faceţi griji pentru nimic, ceea ce are legătură cu munca mea. Diferenţa dintre un profesionist şi un amator constă nu numai în deţinerea unui echipament profesional (deşi şi această condiţie este una prioritară). Fotograful de nuntă – este o persoană cu gust, cu o vastă experienţă, care poate prezenta în lucrările sale lucrurile obişnuite într-o lumină neobişnuită, care poate înţelege şi vedea ce anume vi se potriveşte Dvs, pentru ca pozele de nuntă să devină mândria Dvs. Pe tot parcursul zilei de nuntă împreună cu mine lucrează un asistent, şi aceasta cu siguranţă va avea un effect benefic asupra calităţii muncii mele. Vom depune toate eforturile pentru ca Dvs. să rămâneţi satisfăcuţi şi să primiţi o muncă de o calitate excelentă. Nu vă pot oferi un preţ mic, dar vă garantez o muncă specială, pe care privind-o, chiar şi după trecerea timpului, veţi încerca aceleaşi sentimente şi emoţii, pe care le-aţi simţit în ziua ceremoniei Dvs. Voi fi bucuros să vă cunosc!

Lacheev Roman -  un profesionist în acest domeniu.

 

Lacheev Roman

508 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software