hanul lui vasile 1
hanul lui vasile 2hanul lui vasile 3hanul lui vasile 4hanul lui Vasile 5

La hanul lui Vasile

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Pensiune turistică La Hanul lui Vasile

 

 

Este o alegere perfectă în ceea ce ține de cazarea oamenilor de afaceri, a turiștilor aflați în tranzit sau a persanelor ce doresc să cunoască gastronomia și tradițiile acestei țări.

Această oază de verdeață și prospețime este amplasată doar la câțiva km de capitală, unde personalul va avea grijă să facă șederea dumneavoastră la noi cât mai relaxantă și fără griji. Doar aici vă puteti odihni de aglomerația orașului, să dați jos de pe umeri povara grijilor și să vă simțiți în largul dumneavoastră. Doar aici vă puteți descătușa de oficialități și să vă bucurați de frumusețea naturii.

Ambianța hotelului este confortabilă și primitoare, gândită pentru odihna dumneavoastră.

Săli de ceremonie

Dacă vă doriți un loc unde să petreceți cele mai frumoase evenimente din viața dumneavoastră: nunți, botezul copiilor, aniversări, vă oferim:

- sala de ceremonii cu capacitatea de 300 de persoane, fiind amplasată în curtea restaurantului, pe malul lacului. Este amenajată cu pânze vaporoase ce conferă un aspect de sărbătoare și un aer tradițional.

-sala de ceremonii cu capacitatea de 130 de persoane, în incinta restaurantului, ce cucerește prin sala încăpătoare care permite să observați cu usurință fericirea de pe fețele celor dragi.

- sala de ceremonii cu capacitatea de 40-45 de persoane în stil tradițional, cu cuptor, care la fel este amplasată în curtea restaurantului, unde pe deplin puteți savura frumusețea naturii.

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

18,904 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software