katrina muzica de nunta
katrina muzica de nuntakatrina muzica de nunta

Katrina & Frații Duminică

1 revizuire

Urmărește:

Componența: Formație de nuntă (Muzică de nuntă)

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Katrina & Frații Duminică

Muzică la nuntă în Moldova.

 

Suntem tot timpul pregătiți pentru a ridica dispoziția voastră la maxim, și a vă face sărbătoarea de neuitat pentru voi și pentru invitații voștri.

Formația Fraților Duminică – Muzică și Moderare, cu gust și pentru fiecare!

 

Suntem o echipă de profesionaliști, care au misiunea să transforme toate evenimentele dumneavoastră într-o sărbătoare de vis, plină de surprize plăcute. Muzica este un lucru important care face parte din evenivente cum ar fi ( Nuntă, Cumetrie, Zile de naștere e.t.c). De aceea noi suntem tot timpul pregătiți pentru a ridica dispoziția voastră la maxim, și a vă face sărbătoarea de neuitat, atat pentru voi cat și pentru invitații voștri.
Programul nostru muzical pentru evenimente, este voarte variat, începînd de la muzica populară (sîrbe, hore, bătute, doine, e.t.c.) și terminînd cu Muzica de estradă (pop, dance, rock and roll, e.t.c) și cele mai noi hituri apărute.

 

Suntem pe piața muzicală pentru evenimente de peste 10 ani, de aceea suntem foarte pregătiți în gusturile și preferințele oamenilor ce țin de muzică și distracție. 90% din clienții noștri provin de la evenimentele la care am lucrat în trecut, pentru că tot timpul lăsăm numai impresii bune clienților și invitaților la ceremonii.

 

Prețul depinde de componența în care clientul dorește să lucrăm la eveniment, ( variază între 350 si 1200 E pentru tot parcursul evenimentului.

Moderarea se face la cel mai înalt nivel, în stil solid și clasic, întruchipează toate obiceiurile dorite de client, de care se conduce la sarbătoarea lui, plus conocării hazlii pentru ( Miri, Nănășei, Părinți, Cumetri etc ) si jocuri distractive – după preferințe.

Noi suntem dispuși să acordăm diferite bonusuri, și cadouri pentru clienții fideli, și avem un plan de Reduceri pentru dumneavoastră în cazul încheierii unui contract. Informații detaliate le veți primi la telefonul din rubrica Contacte, sau prin intermediului postei electronice.

Mulțumim celor ce au dat citire acestui text, ne revedem la Sărbătoarea Voastră !

 

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

1,615,306 total views, 1 views today

Comentarii

decembrie 15, 2014

Bravo Katrina si Fratii Duminica!

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software