fotostand
fotostandfotostandfotostandfotostand

Fotostand

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Fotostand

pentru orice evenimente – Nuntă, Cumătrie, Aniversare, Zi de naștere cu doar 40 de euro!

Ofertă specială la un preț promoțional care include :
-Arendarea fotostand-ului cu dimensiunile: înălțimea 2 m x lungimea 2 m
-Banerul cu imprimarea imaginei dorite
-Design-ul imaginei pe care o doriți să fie pe fotostand
-Transportarea fotostand-ului în raza or. Chișinău
-Montarea și Demontarea

Parctic nu aveți nici o grijă. Și totul la doar 40 euro.

Deasemenea, avem o gamă variată de pachete ce includ aceleași lucrări :
Fotostand cu mărimile : 2.0 m x 2.0 m – 40 de euro
Fotostand cu mărimile : 2.3 m x 2.3 m – 45 de euro
Fotostand cu mărimile : 2.0 m x 3.0 m – 55 de euro
Fotostand cu mărimile : 2.4 m x 3.0 m – 65 de euro
Fotostand cu mărimile : 2.5 m x 4.0 m – 85 de euro

In caz că doriți alte mărimi putem să vă oferim orice altă dimensiune al Fotostand-ului, doar luați legătura cu noi.

 

FOTOSTAND –

СФОТОГРАФИРУЙ СЧАСТЬЕ И УПАКУЙ ЭМОЦИИ В ПОДАРОК!

În prezent nu este deloc dificil de a transforma nunta proprie într-un eveniment monden de lux. Este suficient doar de a instala pentru sesiunea foto un press wall – stand cu logo-ul nunții Dumneavoastră sau cu o imagine amuzantă, numele Dumneavoastră, inițialele și data evenimentului. Fiecare oaspete dorește să memoreze prezența sa la ceremonia de nuntă, cu niște imagini frumoase și expresive. Și acest lucru nu ar trebui făcut la masa plină cu farfurii și păhare, și nici în încăpere, pe fundalul întregii mulțimi. Pentru ca cadrele să nu pară plictisitoare, Fotostаnd, propune o soluție inovatoare – un stand foto!

Este o pînză destul de mare pe care este menționat prilejul evenimentului Dumneavoastră, data acestuia, sau sunt imprimate chipurile vesele a mirelui și miresei. Designul și nuanța de culoare, în cazul proiectării acestuia la comandă, pot respecta pe deplin stilul general și conceptul evenimentului Dumneavoastră. Asemenea fotoset va servi drept un decor extraordinar al nunții, o va face cu mult mai interesantă și neobișnuită, va crea spirit de sărbătoare și veselie, în care neapărat se va găsi loc glumelor, improvizațiilor, confortului și odihnei de neuitat. Fotografiile pe fundalul press-wallului, se primesc expresive și stilate, precum în revistele glossy. Oaspeții prezenți la eveniment, văzînd aceste imagini creative, chiar și peste mulți ani de zile, niciodată nu vor uita cînd și cu ce prilej ele au fost făcute.

Fotografiile pe asemenea fundal se vor primi cu mult mai calitative, deoarece fotografii au posibilitatea de a regula cu corectitudine tehnica în prealabil. Fiecare invitat, poate lăsa o urare pentru tinerii căsătoriți chiar pe fundalul acestui stand, înregistrînd discursul său la cameră de luat vederi , aceste cadre minunate vor fi mai târziu montate într-un mic filmuleț – felicitare.

De asemenea, în toiul nunții, moderatorul poate organiza împreună cu oaspeții și eroii evenimentului un mini – interviu, care va servi în calitate subiect pentru crearea unei epopei video de nuntă în stilul ” Oscar “.

Apropo , standuri foto de firmă au o mare popularitate printre vedetele de cinema și cîntăreții vestiți . Încearcați și Dumneavoastră să transformați sărbătoarea sa într-un eveniment de mare amploare, strălucind la fel, pe covorul roșu, în gloria și admirația celor din jur!

Deci, Dumneavoastră nu doriți ca invitații ceremoniei să se plictisească în timpul ședinței foto de nuntă? Doriți ca ei să-și aducă aminte încă mult timp de evenimentul Dumneavoastră? Atunci bucurații cu un colțișor stilizat și creativ al bunei dispoziții !

Standul foto va deveni un detaliu expresiv al nunții Dumneavoastră, de care invitații serii, cu siguranță, nu vor uita niciodată!
 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

9,042 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software