Foto Cabina 5
foto cabina 1Foto cabina 2Foto Cabina 3Foto Cabina 4

FotoCabina.md

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

FotoCabina.md

 

Oferim spre chirie cea mai nouă soluție în materie de fotografie! Foto cabina este soluția portabilă de ultimă generație ce aduce experiența fotografică de calitate evenimentelor tale.

 

Deși prezența unui fotograf este o componentă esențială pentru orice eveniment, Foto Cabina este un concept total diferit. Un fotograf se va concentra asupra întregului eveniment, nu va face multe fotografii individuale, nu va reuși fizic să acorde atenție fiecărui invitat și mai mult, nu va oferi pe loc fotografiile realizate.

 

Dispoziția pozitivă și momentele amuzante sunt oferite de segvența celor 4 fotografii realizate automat, la interval de numai câteva secunde și care pot fi totodata ca și mărturii (bomboniere) la nuntă pentru invitați, cu un text personalizat evenimentului (ex.”Vă mulțumim că ați fost cu noi !”).

 

Foto Cabina este un instrument modern de imortalizare a momentelor fericite, oferind libertate și distracție pe măsură. A te nebuni în fața unei camere de fotografiat, în spatele căreia nu te analizează nimeni, este o acțiune ce dă frâu liber imaginației și bunei dispoziții.

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

968,063 total views, 917 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software