Simona Tone
Simona ToneSimona ToneSimona ToneSimona Tone

Formația Simona Tone

0 revizuiri

Componența: Formație de nuntă (Muzică de nuntă)

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Formația Simona Tone

Muzica Evenimente

 

Dacă visați să oferiți nuntașilor momente artistice unice trebuie să vă îngrijiți din timp de contractarea unei formații de nuntă serioase, responsabile, gata să răspundă pozitiv cererilor dumneavoastră. Cu un repertoriu trandițional vast ce imbie tămăduitor auzul nuntașilor, taraful Simona Tone ajunge treptat să fie o formație de nuntă potrivită persoanelor care se află în căutarea unui spectacol muzical ancestral, demn să fructifice la maximum mostenirea muzicală a strămoșilor noștri.

 

Nu trebuie să vă faceți griji referitoare la flexibilitatea repertoriului deoarece formația de nuntă este compusă din artiști cu experiență, talentați, dornici să împărtășească invitaților acordurile dinamice specifice fiecărei regiuni în parte, dar și deschiși către noi preferințe. Nu promitem altceva decât o experiență muzicalî plină de voiosie și bună dispoziție, care vă este la îndemână prin intermediul pachetelor promoționale variate. O formație pentru nuntă din București care se îngrijește de toate detaliile spectacolului artistic este o algere inspirată pentru un cuplu pretențios, care nu dispune de suficient timp liber pentru a se îngriji deopotrivă de angajarea unui Dj, de întreținerea unui spectacol de lumini sau de introducerea unor secvențe de dans.

 

Magia momentelor muzicale întruchipeaza gradientul calitativ al unui eveniment festiv, iar formația de nuntă Simona Tone ține cont de acest aspect în momentul în care își configurează repertoriul deopotrivă tradițional și contemporan.

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

 

 

279 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software