formatia divertis pro muzica la nunta
formatia divertis pro muzica la nuntaformatia divertis pro muzica la nuntaformatia divertis pro muzica la nuntaformatia divertis pro muzica la nunta

Formatia DIVERTIS-PRO

0 revizuiri

  • Muzică
  • Chișinău, Moldova
  • 069749775

Urmărește:

Componența: Taraf tradițional (Muzică populară)

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Formatia DIVERTIS PRO

UN VERITABIL COCKTAIL DE VESELIE, MUZICĂ DE CALITATE ȘI VOIE BUNĂ

 

Este absolut firesc să Vă doriți o nuntă de vis. Fiind momentul în care viața Dumneavoastră ia o întorsătură nouă, evenimentul trebuie planificat și organizat în cele mai mici detalii pentru a rămâne o amintire cu adevărat frumoasă.

Muzica de nuntă reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte de care viitorii miri trebuie să se ocupe îndeaproape. De aceea alegerea va fi făcută în favoarea veritabililor profesioniști – al căror exemplu forte este formația Divertis Pro.

Muzica de nuntă trebuie să fie neapărat potrivită cu diferitele momente ale petrecerii (dansul mirilor, servirea preparatelor culinare, tăierea tortului, etc.), tocmai de aceea formația «Divertis-Pro» interpretează la ceremonii o diversitate de genuri muzicale: pop, etno, muzica ușoară, piese din repertoriul artiștilor internaționali. Evident că nu este lipsită nici o nuntă de muzica populară moldovenească, care are menirea de a întregi atmosfera de sărbătoare și de a aduce voioșie.

Formația «Divertis-Pro» vine în întâmpinarea Dumneavoastră cu tot pachetul muzical de care aveți nevoie pentru o ceremonie: aranjament muzical, instrumente, voce, moderator, colaborează fructuos cu buni specialiști în domeniul serviciilor foto-video, dansatori, lumini etc.

 

Formatia DIVERTIS-PRO


 

 Video

 

 

 

 

1,409 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software