Elite quartet
Elite QuartetElite quartetElite quartet presaElite quartet

ELITE Quartet

2 revizuiri

Urmărește:

Componența: Cvartet (Muzică Clasică, Cafe, Jazz)

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

ELITE Quartet

Elite Quartet – magia şi noblețea muzicii pentru cele mai selecte evenimente.

 

Elite Quartet

 

 

Rafinamentul și pasiunea s-au contopit în strunele a patru instrumente cu coarde pentru a forma un superb cvartet – Elite Quartet. Cu un repertoriu select şi variat pentru cele mai importante evenimente, membrele cvartetului oferă un spectacol muzical incontestabil care cu siguranţă va rămîne pentru mult timp în amintirile plăcute a fiecărui participant la festivitate.

Şi nu contează că aveți o nuntă, o recepţie sau cumătrie, o cununie sau o expoziţie, un simpozion sau o petrecere corporatistă, Elite Quartet este cartea de vizită a momentelor muzicale pentru evenimentele Dvs.

Elite quartet

 

 

Diversele ritmuri se perindă în sufletul strunelor profesioniste, grație talentului deosebit ale celor patru membre ale cvartetului. Cu un look deosebit, inspirat din culori pastelate și diafane, coronițe bogate în flori multicolore, ținutele de zâne ale muzicii pe care le adoptă Elite Quartet oferă un adevărat spectacol personalizat și plin de farmecele unor poveşti reale.

Experienţa vastă acumulată nu doar în ţară dar și în afara hotarelor ei, prin evoluţiile magnifice pe vasele de croazieră, le-a oferit oportunitatea de a aduna laurii publicului străin precum şi de a cîştiga notorietatea printre adevăraţii gurmanzi ai muzicii. Elite Quartet este rodul unei prietenii frumoase și sincere, crescut din dragostea celor care iubesc cu adevărat muzica.

 

Elite qurtet presa

 

Reieşind din unicitatea evenimentelor pe care le veţi organiza, Elite Quartet va avea un repertoriu ales special pentru Dv-stră, totul fiind pregătit cu multă pasiune, profesionalism şi cu o deosebită consideraţie.

 

 

 

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

137,831 total views, 1 views today

Comentarii

decembrie 18, 2014

frumos!

noiembrie 1, 2014

Superb!

Răspuns de la ELITE Quartet despre noiembrie 1, 2014

Multumimmm !!!

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software