Doinita Gherman
Doinita GhermanDoinita GhermanDoinita GhermanDoinita Gherman

Doinita Gherman

0 revizuiri

Urmărește:

Show | Artisti: Interpret de muzică estradă

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Doinita Gherman

O sărbătoare specială cu Doinita Gherman!

Creăm împreună cea mai frumoasă zi din viața Dvs! Scenariul inedit va transforma evenimentul într-o adevărată poveste. Un program bogat în care tradiționalul se va îmbina armonios cu modernul. Totul la alegerea Dvs!

Experiență, profesionalism , organizare și responsabilitate – secretul nostru pentru o sărbătoare perfectă! Vă oferim cu plăcere servicii artistice:

- moderator
- lăutari
- sonorizări
-efecte lumini
- recital muzical (interpreți,dansatori,Dj)
- elaborări de scenarii și organizarea programelor de divertisment artistic si animație (concerte tematice,hramuri,nunți,cumătrii,jubilee,serate,petreceri private,etc).

Vom organiza cu drag sărbătoarea Dvs!!!

 

Despre Doinita Gherman -

Doina sau Doinita Gherman, cum este alintata de melomani, este tanara interpreta  care a reusit sa se faca remarcata in ultimii ani in concerte si la petrecerile mondene. Mai ales participarea ei la preselectia nationala pentru „Eurovsion-2009”, unde s-a clasat pe locul trei in raport cu cei 20 de concurenti, a convins publicul de carisma si de talentul sau incontestabil, care insa nu a beneficiat de o echipa de profesionisti ce ar slefui „diamantul” – aflat inca la fundul marii – pentru un concurs de o asemenea anvergura!

Doinita Gherman ne incanta nu doar cu piesele sale in stil ethno-dance, dar si prin felul sau natural de a se apropia de public, prin energia si veselia debordante. Este studenta la Facultatea de Management Artistic si Culturologie, la Academia de arta. Multa lume buna e in goana dupa nebunatica interpreta, chiar si oamenii de afaceri prefera s-o aiba in preajma, atunci cand isi lanseaza produse sau noi activitati. Interpreta poate fi si o excelenta moderatoare de emisiuni muzicale radio sau TV.
De curand, Doinita a lansat primul sau album, „Canta, tinerete!”, ce contine 11 piese, la auzul carora mor fanii, nu alta – „Basmaluta”, „Sunt iubita”, „Canta, tinerete!” etc. Dar, surpriza! Doinita a inceput sa abordeze un nou stil de muzica – ethno-rock. Emotia provocata de un instrument viu e incomparabila. Anume la instrumente vii am apelat pentru realizarea pieselor in acest stil. Sunt deja trei la numar si speram sa adunam suficiente pentru un nou album.

Bate talpa apasat in ritmuri ethno-rock…

O alta noutate este duetul realizat la piesa „Suflete-n foc” cu artistul poporului Vasile Marin, care a cantat pe vremuri alaturi de Maria Dragan, Nicolae Sulac si Ion Bas. La ai sai 45 de ani de creatie in slujba muzicii populare, a invatat cu usurinta sa-si faca de cap in ritmuri tineresti de rock, cu foc si cu noroc. Acum Doinita se afla in pline pregatiri pentru un turneu in Germania. „Aceasta invitatie a aparut in urma unui concert de binefacere de la Filarmonica Nationala, in vederea sensibilizarii oamenilor vizavi de soarta celor care nu pot vorbi, ca sa ne ceara ajutorul, dar au atata nevoie de noi. In sustinerea acestei cauze, vom concerta in patru orase germane. Pentru ca nemtii sunt mai pretentiosi, toate piesele vor fi interpretate suta la suta live. Initial, trebuia sa lucram cu instrumentistii din Germania, dupa care s-a decis sa plecam in turneu cu instrumentistii nostri”, sustine Doina Gherman.
Catalin Gondiu e un fericit ca o are pe Doinita alaturi: „Este deosebita ca personalitate si prin modul sau inedit de interpretare. Este sociabila, harnica, sincera in tot ce face si excesiv de emotiva. Pentru ea nu e o problema in scena sa rada in hohote sau sa lacrimeze, in functie de piese. Munceste cu daruire de sine, e o artista pe care te poti baza in orice situatii.”

Extravaganta si incantatoare…

Costumele Doinitei starnesc multe discutii. „Hai sa va dezvalui secretul. Costumele mele sunt opera producatorului meu, Catalin Gondiu, fiind create cu dibacie si migala, suta la suta manual, de Eugenia Gondiu. Recent, mi-a fost creat un nou costum pentru noul stil de muzica – ethno-rock. Un costum deosebit de celelalte si prin faptul ca este din piele, cu diverse aplicatii din metal si elemente nationale. Este extravagant, pregatit special pentru „Eurovision”, timp de un an de zile”.
Criticile privind „distrugerea” folclorului traditional nu-si au rostul, crede interpreta. Ceia ce face nu pretinde ca e folclor pur, ci inspiratii din creatiile populare, e o altfel de abordare a muzicii.
Cea mai importanta noutate a Doinitei Gherman e ca reuseste zilnic sa-si mentina dragostea pentru cei mai apropiati oameni, dar si pentru spectatori, fara care viata ei nu ar avea niciun sens. „Gasesc in mine noi forte, noi sperante, noi avanturi de a pasi mai sus si mai sus pe treptele Muzicii, spre o contopire totala cu misterele acesteia. Va multumesc ca sunteti parte din aceasta poveste! ”, ne-a mai spus Doinita.

Doinita Gherman


 

 

Video

 

 

 

24,167 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software