dans moldovenesc
Traditia spalatului mainilor la nasiprogram de galaColacul mireseiDistractie la maxim impreuna cu invitatii

Dansatori – Ansamblul Deja Vu

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Ansamblul Deja Vu

Dansatori la nunți și cumătrii.

 

Îți dorești o nuntă lipsită de griji și probleme? Ești în cautarea unei echipe profesioniste de dansatori? Îți dorești o nuntă ca la nimeni alții, cu o atmosfera energică, mult chef și distracție la maxim? Iată soluția: echipa Ansamblului Deja Vu sunt cei ce îți asigură o seară pe cinste.

Ansamblul Deja-Vu vă ofera la evenimentul organizat de dumneavoastră un program de 4 dansuri, care include: – dans popular – răzășeasca; – vals vienez; – tangou argentinian; – show latino/rock’n’roll. Totodată, înfăptuim tradițiile și obiceiurile care se fac la nunți și cumătrii cu chef bun alături de invitați pe parcursul întregii seri iar la sfârșitul programului vă așteaptă o surpriză dansantă – un flashmob organizat de noi împreună cu toți invitații dumneavoastră.
Suntem iubitori ai neamului moldovenesc, de aceea dansul popular și obiceiurile naționale le jucăm cu multă ardoare. Pe lângă dansul popular, o pasiune aparte o trăim și pentru dansurile de gală, de aceea, nici ele nu lipsesc din programul nostru, emanând o rază de eleganță și rafinament spre sufletul fiecărui spectator. Astfel, atmosfera devine și mai încinsă în momentul în care se aude ritmul muzicii rock’n role și latino.

La solicitarea dumneavoastră suntem predispuşi să pregătim numere artistice cu alte stiluri de dansuri.
 

De ce anume noi?

Îți oferim o lecție pentru primul dans al mirilor absolut gratis; – suntem originali si cu o programa unica pe piata, – pentru că o facem din plăcere; – avem experiență; – toți invitații vor dansa și se vor bucura de o sărbătoare frumoasă; – cea mai avantajoasă ofertă la cel mai bun preț!

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

198,390 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software