foto de nunta
foto de nuntafoto de nuntafoto de nuntafoto de nunta

Cristi Sebastian Photography

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Cristi Sebastian Photography

 

Când iti alegi un fotograf pentru a face nunta, cauti mai mult decat un fotograf pentru ziua nuntii. Cauti sa alegi un fotograf de nunta care sa se integreze cu familia , prietenii pe toata durata acelei zile. Personalitatea este un criteriu esential cand vine vorba de pe cine alegi ca si foto video la nunta si sub nici o forma nu trebuie neglijat acest aspect.

Fotografia nu are limite și granițe. Are unghiuri, culori, personaje, are pasiune. Are un autor, un creator care nu face altceva decît să găsească răspuns lucrurilor. Ca orice iubitor de artă și de frumos, fotograful este în sinea lui un om frumos, pentru că reușeste să captureze momentul astfel, încît te lasă cu ochii mult țintiți asupra lui.

Vorbim de un tînăr fotograf care își urmează visul cu tenacitate. Creativ și serios, se dedică cu drag fotografiei, pentru că e mai presus de o meserie. Și-a ales un job care îi place și nici nu realizează de fapt că muncește. Cristi Sebastian se numește.

Ochi ascuțit, viziune clară și dorința sunt ingredientele lui preferate. Nimic nu îl oprește pănă nu obține fotografia deja proiectată în minte. Și e de bine. Orice model, personaj își dorește un astfel de fotograf. Îți dorești să păstrezi în memorie și peste ani, cît mai mult posibil evenimentele importante din viața ta. Iar cu un om de acest calibru în spatele obiectivului, dorința are formă și culoare, are viață.

Emoție în culori: zîmbete, lacrimi, ochi largi deschiși, părul în vînt, mîini care vorbesc…în căutare de elemente care fac diferența, Cristi este atent la cerințele clienților, le urmărește expresiile și reacțiile atunci cînd le prezintă produsul final. Bucuria lor e și bucuria lui. Ce poate să te facă mai fericit decît bucuria altuia, mai ales dacă e provocată de tine.

Fotografiile lui preferate sunt cele spontane, de moment, pentru că poartă o încărcătură emoțională și pentru că transmit. Ești poate și tu atras de acest aspect, îți dorești o naturalețe bine încadrată în rame? Ai încă un motiv pentru care să colaborez cu acest tînăr talentat.

Trăiți magia momentului împreună cu un fotograf bun, împreună cu Cristi Sebastian. un fotograf consacru, care face parte din liga fotografilor profesionisti Wedding PhotographySelect.

Ofera servicii pe teritoriul Italiei si nu numai. Disponibil pentru deplasari.

492 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software