Clounella - Cumetrie
Clounella showClounellaClounellaClounella

Clounella

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Clounella

Clovni haioşi – copii bucuroşi

 

Petrecerile dedicate copilaşilor vor fi mereu pline de magie, culoare şi zâmbete.

Dacă nu ştiţi ce surpriză să-i faceţi micuţului dvs şi nici cum să organizaţi petrecerea, invitaţi-ne pe noi.

Suntem o echipă de clovni, zâne, piraţi şi personaje din poveste care transformă orice eveniment înt-o sărbătoare colorată şi memorabilă.

Venim la petrecerea copilului dvs. cu veselie, bună dispoziţie, jocuri distractive, baloane, muzică şi concursuri hazlii.

Unde-i voie bună şi fericire, acolo Clounella vine cu

7 ani de experință
peste 3000 copii fericiți
3 animatori profesioniști
Practicăm din 2008 această meserie. O facem cu pasiune și mult zîmbet. Nu iubim plictiseala, tristețea și singurătatea. Este plină de viață, energică. Să știți că o zi de naștere poate fi minunată doar cu Clounella și amicii săi. Iar pentru asta noi am pregătit multe surprize, șotii, jocuri vesele și alte activități de relaxare.Clounella poate veni singură și să transforme sărbătoarea voastră într-o seară de poveste.După ce am absolvit facultatea de economie şi am luat în experienţă un an de contabilitate, mi-am dat seama că nu fac ceea ce îmi cere inima! Mi-am dat seama că cifrele care mă înconjoară trebuie urgent înlocuite cu ceva mai colorat, mai tînăr, mai dinamic şi mai aproape de firea mea energică şi zglobie cu care am fost înzestrată din ziua în care m-am născut.
De aceea, am luat nişte culori aprinse şi am aruncat în ele nişte bule catifelate, am picurat stropi de fericire şi feerie, pentru şmecherii am apelat la nişte piţigoi, am strîns totul într-un sac bombat, am dat muzica tare şi am devenit un CLOVN DE ÎNCHIRIAT!
In program — spectacol pentru copii, dinamic si interactiv cu multa actiune, muzica, dans, concursuri, papusi. Scenariu individual cu participarea omagiatului in centrul atentiei. Spre final, transformarea evenimentului intr-o adevarata poveste, unde toti participantii devin eroii indragiti din povesti. Este un program adresat copiilor între 3 şi 10 ani, doritori de distractie si bunavoie.
Dacă E ZIUA DE NASTERE, un MATINEU, ANUL NOU sau de e CRĂCIUN, o nuntă sau cumătrie — Clounella e cel mai așteptat de toți copii! Pregatim torta, aprindem luminarile, alegem dorinta si Clounella o indeplineste!
Clounella

Video

 

 

2,766 total views, 2 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software