Chateau Vartely2
Chateau Vartely4Chateau Vartely5Chateau Vartely7Chateau Vartely8

Château Vartely

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Château Vartely

Indiferent dacă găzduiţi un eveniment mic, intim de 10 persoane sau o petrecere mare până la 160 persoane pentru toată familia şi prietenii Dvs, şi dacă doriţi ca totul să fie perfect, atunci Château Vartely este alegerea potrivită.

Amplasat departe de gălăgia capitalei, la doar 40 de minute distanţă de Chişinău, Château Vartely este un modern restaurant de clasă înaltă, integrat cu stil într-o curte tradiţional moldovenească.

Elegant proiectat, îmbină perfect luxul tradiţional, cu toate elementele confortului modern. Personalul amabil Vă va primi la terasa restaurantului unde Dvs. şi invitaţii Dvs. veţi servi şampanie, împărtăşi emoţiile acestui eveniment şi veţi urmări apusul de soare feeric pe valea oraşului Orhei.

Bucătarul şef al restaurantului Château Vartely şi echipa sa vor crea meniul perfect care să corespundă preferinţelor voastre culinare.

Aceştia vă pot oferi un meniu personalizat conceput din mai multe bucate sau un bufet mare sau unul modest, dar elegant, fourchette, servit pe note de muzică jazz. Lista extinsă de vinuri a restaurantului nostrum oferă numeroase vinuri locale şi internaţionale, la preţuri rezonabile.

Château Vartely dispune de spaţii de cazare: 8 camere standard şi 4 VIP apartamente. În cazul grupurilor mari pot fi făcute  tarife peciale.

Château Vartely oferă o varietate de soluţii pentru organizarea de ceremonii, recepţii şi banchete, care pot fi potrivite oricărui buget. Echipa noastră va transforma evenimentul Dvs. într-o noapte de neuitat.

Aţi visat întotdeauna la o nuntă perfectă. Lăsaţi echipa companiei Château Vartely să vă prefacă visul în realitate! Managerul nostru de evenimente Vă va propune mai multe pachete personalizate de nuntă şi servicii. Vom lucra împreună pentru a crea o petrecere de neuitat pentru Dvs. şi invitaţii Dvs.!

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

40,930 total views, 9 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software