Restaurant Purcari
RestaurantRestaurant PurcariRestaurant PurcariRestaurant Purcari

Chateau Purcari

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Chateau Purcari

 

Celebrați cel mai important eveniment din viața Dv-stră, organizînd o sărbătoare pe cinste la Complexul Turistic Purcari. Conacul amenajat în stil medieval francez, situat la departare de agitația urbană, este un loc ideal pentru petrecerea unei ceremonii de neuitat. Atmosfera sălii, magia sa, atrage adevărați cunoscători a rafinamentului.

Într-un mediu aristocratic și irepetabil, ceremonia Dvs. va fi cu adevărat regală, specială și memorabilă.

Chateau Purcari se afla la 120 km de Chișinău, in apropierea râului Nistru, la numai 50km de malul Mării Negre. Aici puteți găsi legendarele beciuri Purcari, aproape neschimbate din 1827, unde se păstrează o parte a patrimoniului Moldovei – renumita colecție a vinurilor de cupaj – Purcari. Conacul este proiectat in stilulu chateau-ului francez, terenuri de tenis, teren de joaca pentru copii si doua lacuri mici.

Conacul ofere 8 camere de lux, doua săli de restaurant, cu capacitatea 60 și 120 persoane
si o terasa pentru 250 persoane dotată cu sistem de microclimă.

 

Restaurantul

Restaurant

Resturantul complexului Purcari vă ofera atmosfera unui castel medieval și o experiență culinară de neuitat. Meniul delicios este o adevarată comoară pentru gurmanzi, iar vinurile nobile completează armonios bucatele selecte, pregătite de bucătarul nostru.

Amatorii bucătariei europene se pot delecta cu un foie-gras delicat sau cu o salată condimentată de rucola și cașcaval. Iubitorii bucatelor naționale vor resimți gusturile familiare din copilărie în tocănița noastra tradițională sau zeama de casă.

Restaurantul Purcari este locul ideal pentru organizarea oricărui tip de eveniment: localul vă oferă două săli – una de 60 de persoane și cealaltă de 120, și o terasă pentru 250 persoane, dotată cu sistem de microclimă. Meniul pentru banchete va satisface cele mai delicate gusturi, iar calitatea deservirii – cele mai stricte exigențe.

 

 

 

25,339 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software