casavinului1
casa vinului 5???????????????????????????????casavinului2casavinului3

Casa Vinului

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Casa Vinului

 

Un complex modern de restaurante Casa Vinului este un proiect unic în Moldova. Este unicul centru de cultură în domeniul vinificaţiei, care a reunit într-un comun cea mai bună producţie a celor mai renumiţi vinificatori ai Moldovei. Acesta nu este unicul merit al complexului. Un spectru vast al posibilităţilor, care le propune Casa Vinului oaspeţilor săi sunt exclusive şi variate. Începînd cu degustarea vinurilor de calitate Premium cu participarea profesioniştilor-sommelier şi finisînd cu excursii captivante (atractive) prin sălile complexului. Complexul sălilor Casa Vinului – Stil, Rafinament, Eleganţă şi ambianţă confortabilă. Deservire de cea mai înaltă calitate.

 

Cu siguranţă, demnitate şi mândrie, putem spune că pe parcurs de ani de zile am acumulat experienţă în organizarea şi petrecerea diferitor manifestări – nuntă, cumetrie, zi de naştere, întîlniri oficiale, aniversări şi evenimente corporative. Casa Vinului include următoarele săli: – Sala „Via Moldovei” – capacitatea de 150-300 persoane – Sala „Six Continents” – 80-150 persoane – Sala „Crama” – pînă la 40 persoane – Sala-VIP „Via Moldovei” – 20 persoane – Sala-VIP „Six Continents” – 10 persoane. Complexul Casa Vinului se deosebeşte prin respectabilitate şi confort, si este dotat cu cele mai înalte tehnologii. 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

100,603 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software