Casa Sărbătorii
Casa SărbătoriiCasa SărbătoriiCasa SărbătoriiCasa Sărbătorii

Casa Sărbătorii

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Casa Sărbătorii

 

Sala Mare a complexului Casa Sărbătorii este cea mai încăpătoare sală de festivităţi din ţară. Are capacitatea de a primi în incinta sa 1000 de invitaţi (suprafaţa sălii este de 1000 м²). Aici totul este elegant şi rafinat: sclipirea cristalului, nobleţea lemnului roşu, pielea şi marmura. Sala este dotată cu utilaj modern de sunet şi lumini, ceea ce permite, organizarea cu acelaşi profesionalism a oricărui tip de eveniment: conferinţă oficială, concert sau prezentare, nuntă grandioasă, petrecere mondenă, aniversare sau chiar spectacol de dansuri de gală.

 

Bucătăria este inima complexului, valoarea şi secretul de bază al succesului Casa Sărbătorii. La executarea bucătăriei Casa Sărbătorii, au fost puse în practică soluţii tehnologice fără precedent, care îmbină în sine posibilităţi moderne de păstrare a produselor în stare proaspătă şi un potenţial de producere care permite pregătirea bucatelor şi servirea concomitentă a 1000 de persoane.

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

 

 

 

71,441 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software