camelot
camelotcamelotcamelotcamelot

Camelot

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Camelot

 

 

Camelot este un restaurant multifuncțional, care vă pune la dispoziție mai multe săli, în care vă puteți petrece ceremonia după tematica și capacitatea dorită, astfel:

• Sala de banchete are o capacitate de 100 de invitați și este amenajată în stil modern cu elemente clasice în culori pastelate. Sala oferă un confort deosebit festivității Dumneavoastră. Pentru un confort sporit este prevăzută o intrare separată cu o curte internă și o verandă primitoare pentru oaspeți.

 

• Sala Karaoke poate găzdui până la 40 de persoane și este ideală pentru cei care doresc să organizeze o petrecere tematică în stil muzical. Această sală este amenajată corespunzător și are o colecție bogată de piese, care vor fi pe placul tuturor. Pentru cei mai activi este prevăzut un ring de dans, în care pot fi organizate concursuri sau prezentări în cadrul evenimentului organizat.

 

• Cafe Bar-ul, capacitatea căruia este de 34 de persoane, vă pune la dispoziție o sală amenajată în stil medieval englez, cu mobilier de lemn masiv, și vă oferă posibilitatea de a organiza ceremonii într-o atmosferă caldă și primitoare.

• Terasa cochet amenajată poate găzdui 40 de invitați și e perfectă pentru orice tip de festivitate, oferind spațiu generos pentru dans sau alte activități.

 

Personalul amabil și prietenos va avea grijă de toate detaliile evenimentului organizat de către Dvs. astfel încât să vă poată oferi doar clipe minunate alături de familie, prieteni, sau partenerii Dvs. de afaceri.

 

Bucătarii noștri vă vor surprinde cu iscusința lor și vă vor oferi multiple delicii culinare la alegere, pentru a putea satisface orice gust. Meniul vă oferă bucate tradiționale moldovenești dar și o varietate bogată a clasicului bucătăriei europene. Pentru orice tip de eveniment se va realiza un meniu separat în dependență de preferințele Dvs. culinare.

 

Localul este amplasat în afara gălăgiei orașului, dar totodată în imediata apropiere a acestuia și anume la intrarea în comuna Bubuieci, pe strada T. Bubuiog, 2G. Pentru posesorii de automobile este prevăzută parcare lângă local.

 

Restaurantul Camelot vă garantează succesul petrecerii Dvs., care vă va lăsa doar amintiri frumoase!

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

12,449 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software