cafedeflore1
cafedeflore2cafedeflore3cafedeflore4cafedeflore5

Café de Flore

0 revizuiri

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Café de Flore

Eleganța și rafinamentul localului, în plină armonie cu grădina vesel colorată,
este cadrul perfect pentru evenimente de neuitat!

 

Atunci cînd mergeți să alegeți locația celei mai frumoase nopți din viața voastră, vă invităm să treceți pe la noi! Ne găsiți în inima pădurii, într-o altă lume, plină de liniște și frumusețe dar în același timp – aproape de capitală. Restaurantul Café de Flore e locația, ce garantează reușita unei nunți. E un loc magic, într-o zonă de poveste, unde chiar și aerul este diferit, un aer plin de mireasmă și frumusețea naturii.

 

Localul Café de Flore este realizat în stil clasic, dintr-o combinație de lemn, piatră și fier forjat; iar în împrejurimi sunt amenajate spații verzi pline de flori.

 

Oferta restaurantului cuprinde o paletă variată de bucate din bucătăria europeană și tradițională, evidențiindu-se prin gastronomia fină, ce rezultă din vasta experiență și creativitatea bucătarilor noștri. Atmosfera unică și relaxantă, barul modern cu o gamă variată de băuturi, mesele bogate și decorul plin de culoare conferă restaurantului o eleganța de cinci stele! Într-un asemenea anturaj oaspeții Dvs. se vor simți relaxați și binedispuși.

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

1,312 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software