banquetroom 1
banquetroom 2banquetroom 3banquetroom 4banquetroom 5

Banquet Room

0 revizuiri

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Restaurant Banquet Room

 

Doriți să celebrați un eveniment important din viața dumneavoastră într-o locație selectă și atractivă, fie că este vorba de nuntă, cumetrie, zi de naștere, petrecere corporativă? Doriți să vă surprindeți plăcut oaspeții și să aveți parte de o sărbătoare memorabilă?

 

Restaurantul Banquet Room este locul perfect pentru a sărbători cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră!

 

Restaurantul dispune de două săli de banchete: Sala Mică, cu o capacitate de 40 de locuri, perfectă pentru evenimentele mici și discrete, pentru sărbători în sânul familiei și a celor mai apropiați, și Sala Mare, cu o capacitate de până la 200 de persoane, dacă vă sunt pe plac evenimentele grandioase și doriți să-i aveți alături pe toți prietenii și oamenii dragi.

 

Interiorul restaurantului Banquet Room este unul creat cu mult bun gust și rafinament, în care au fost incluse fine nuanțe pastelate, motive de Provence, culori suculente de mov și verde, combinate cu albul impecabil și mereu actual.

 

Una din mândriile noastre este și bucătăria selectă, unde cei mai iscusiți bucătari creează opere de artă pentru oaspeții noștri dragi, aducându-le voie bună și încântare. Meniul și specialiștii noștri bucătari sunt în stare să-l mulțumească chiar și pe cel mai pretențios gurmand! Vă garantăm că oaspeții dumneavoastră vor rămâne plăcut surprinși de meniul nostru variat și deosebit de rafinat!

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

 

 

1,384 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software