prestigelimo - arenda limuzinelor
prestigelimo - arenda limuzinelorprestigelimo - arenda limuzinelorprestigelimo - arenda limuzinelorprestigelimo - arenda limuzinelor

Arenda limuzinelor din Moldova

0 revizuiri

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Arenda limuzinelor din Moldova

 

Închirierea limuzinelor de la compania “PrestigeLimo” – un lux demn de D-stră!

 

Nunta – este cel mai important eveniment în viața unui cuplu îndrăgostit, începutul unei noi etape fericite și lungi ale vieții. Mirele și mireasa doresc, ca aceasta zi să fie deosebită din viața lor, deoarece o visau încă din adolescență. În ziua nunții orice mărunțiș are importanță, e necesar ca totul să fie bine gndit: începând cu buchetul și rochia miresei, butonierul și costumul mirelui și terminând cu meniul din restaurant, și desigur, limuzina de nuntă! Ce nuntă poate fi fară acompaniment elegant a unei limuzine decente de dumneavoastră?

 
Cadillac Escalade- limuzină modern anul 2012Această limuzin este de culoare albă, cu o lungime de 12 metri. Dumneavoastră şi invitaţii se vor îndrăgosti de acest automobil de la prima vedere, pentru că este neobișnuit și fermecător. Dispune de până la 24 de locuri. În salon vi se oferă un bar cu lumini, 5 televizoare, muzică plăcută de clasa premium, cupe de șampanie și o mulțime de emoții pozitive.

 

Infiniti QX56 – o alegere excelentă pentru cei care doresc să se căsătorească într-un mare fel! Mașina lansată în 2009, lungimea sa este de 12 de metri. Salonul are 20 de locuri. Pentru o bună atmosferă la dispoziția dumneavoastră este un bar, Cămin cu lemne artificiale, Lazere, 5 televizoare, muzică plăcută și o atmosferă de lux!

 

Ford Excursion – limuzină ultra modern. Această limuzin este de culoare albă, cu o lungime de 12 metri. Dispune de până la 24 de locuri. În salon vi se oferă un bar cu lumini, TV, muzica plăcută de clasa premium, cupe de șampanie și o mulțime de emoții pozitive. Dacă vă decideți la un astfel de pas important în viața dumneavoastră, faceți și pe al doilea – introduceți numărul de telefon al companiei «PrestigeLimo». Vom face tot posibilul, ca pașii dumneavoastră să fie ușori și fără griji! 

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

149,221 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software