Apriori
AprioriAprioriAprioriApriori

APRIORI

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

APRIORI

Apriori

Salonul de mariaj “Apriori” a fost creat pentru ca pregătirile de nuntă să fie făcute cu plăcere.

Noi punem preț pe calitatea și diversitatea rochiilor de mireasă. Forme stilate și elegante, calitate superioară, stofe ușoare și modele noi – iată ce face ținuta miresei cu adevărat impecabilă.

Vă anunțăm că noi suntem cei care aduc rochii de mireasă create de designeri de renume precum: Оksana Mukha,Tatiana Kaplun, Natalia Romanova, Sonesta, Gabbiano, Sonia Wedding Fashion sau Slanovskiy

În rochia Оksana Mukha,Tatiana Kaplun, Natalia Romanova, Sonesta, Gabbiano, Sonia Wedding Fashion sau Slanovskiy vei fi mireasa perfectă.
Apriori
Rochia de mireasă Gabbiano reprezintă o legendă, care pentru tine poate deveni realitate. Una de poveste și neprețuită. Datorită texturii moderne și calității înalte, această rochie îmbracă perfect silueta. Plus la toate în ultima perioadă marca Gabbiano, a căpătat o popularitate mare pe piața rochiilor de mireasă. Lucrată manual, delicat și cu bun gust, această rochie te poate cuceri prin materialul ușor și elementele delicate, cusute cu acuratețe. Toate modelele se deosebesc printr-un stil aparte care îți va dezvălui personalitatea.

Rochii de mireasă, de excepție

Chiar dacă brendul Sonesta a apărut pe piață nu demult, acesta a devenit unul dintre cele mai căutate branduri din domeniul rochiilor de mireasă, atât în rândul viitoarelor mirese cât și al citicilor de modă. În fiece model se simte aspirația către ceva mare și neobișnuit. Iar fiece rochie își are farmecul și charisma ei.
Colecția Sonesta pune accent pe rochiile de mireasă de excepție, ce demonstrează că nu există mirese asemănătoare, fiecare fiind individuală în felul ei. Dacă vei găsi ceva ce te reprezintă și ce-ți va ascunde eventualele neajunsuri ale siluetei – să știi că ai găsit rochia ta, iar în ea vei fi regina balului.

Colecția  de la Tatiana Kaplun

Acest model combină armonios stilul clasic și cel modern. Rochia este compusă din 2 elemente. Elementul de bază este rochia cu silueta de tip godet din stofa nobilă „mikado”, care evidențiază silueta și în același timp redă o senzație de lejeritate. Iar pelerina detașabilă din tul englez fin, ornamentată cu flori, oferă rochiei un pic de romantism.

 

Apriori


 

19,273 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software