Ansamblul ANIMO

Ansamblul ANIMO

0 revizuiri

Urmărește:

Show | Artisti: Ansamblu

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

ANIMO

Ansamblul ANIMO este format dintr-un grup de tineri profesionişti menirea cărora este de a scoate la lumină valorile autentice ale popoarelor lumii.

De ce ANIMO?

Denumirea vine din limba care s-a născut în lumea antică şi a fost răspândită în toată  Europa de Vest, limba învăţăturii şi diplomaţiei, limba care şi astăzi este vorbită în toate ţările lumii. Din limba LATINA “animo” se traduce – a însufleţi, a da viaţă. Exact acest lucru îşi propun şi membrii ansamblului “a însufleţi şi a da viaţă valorilor autentice ale popoarelor lumii” De asemenea scopurile principale a ansamblului ANIMO sunt păstrarea şi promovarea artei interpretative la instrumentele de coarde ciupite şi propagarea folclorului balcanic şi european.

Iniţial a fost un ansamblu cu o altă denumire şi o formulă instrumental simplă: mandolină, cobză şi cobzabass, abordând un repertoriu de cântece foarte îngust. În anul 2014 ansamblul şi-a schimbat denumirea în ANIMO, a îmbogăţit componenţa cu aşa instrumente ca flaut şi ghitară şi se bucură de prezenţa noilor membri a ansamblului. Pe parcursul anilor ansamblul ANIMO şi-a ocupat locul binemeritat în şirul colectivelor ale Republicii Moldova. Permanent participă în viaţa culturală a republicii de asemenea a evoluat şi în România, Ucraina, Italia etc. Lărgirea ansamblului a dat posibilitatea de abordare a unui repertoriu mult mai diversificat şi colaborare cu tineri şi talentaţi solişti. Ansamblul ANIMO se deosebeşte prin: colorit special, prezenţa instrumentelor exclusive, stilul inedit şi autentic al interpretării instrumentale.

Pe parcursul activităţii concertistice ansamblul ANIMO primeşte sprijin şi îndrumări de la persone cu inimă mare,
ocazie cu care îi mulţumim!

Animo


 

Video

 

 

 

ANIMO


 

22,686 total views, 2 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software